garnitura aerisitor.are ceva dc am pierdut-o?
![]() ![]() ![]() |
garnitura aerisitor.are ceva dc am pierdut-o?
c_marika22@yahoo.com |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 February 08 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Poti incepe printr-o revizie generala a sistemului de franare. Daca s-a aprins beculetul inseamna ca lichidul de frana iese pe undeva din instalatie. Nicidecum ca e neaerisita pompa.
Garnitura aia este de fapt un dop care impiedica praful sa se depuna in orificiul ala prin care se face aerisirea. Asta daca am inteles eu bine din exprimarea ta cam ambigua. Formuleaza si tu propozitii mai scurte si pune virgule/puncte pe unde este cazul. This post has been edited by cristi.r: 3 May 2008, 14:18 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu nu pricep ce treaba are bateria cu aerisitorul si cu conductele.
Pentru stingerea martorului,folosesti o cheie fixa de 22 si demontezi acel senzor de pe pompa.Vezi ca s-a mai discutat. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
c_marika22@yahoo.com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 February 08 From: Deva ![]() |
Pt inceput: am aschimbat placutele de frana.imi dau seama ca martorul de frana de mana sta aprins mereu.incerc sa scot aerisitorul, desfac conductele,pierd lichidul de frana ,dar scot aerisitorul afara. completez cu lichid la maxim in vas.vad ca martorul nu mai sta aprins.pun aerisitorul inapi dar vad ca lipseste garnitura.vad ca uneori imi pica lichid dar nu stiu daca mai era prin zona si pica din cauza asta sau daca din cauza garniturii lipsa.voi ziceti ca garnitura e doar impotriva depunerii prafului(protectie),atunci e ok.urmeaza sa vad dc imi mai pica si dc mai pierd lichid.acu intrebarea era ce rol are garnitura aia?scz de exprimare in prima faza.
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
![]() Deci o iei de la capat ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
c_marika22@yahoo.com |
![]()
|
Ca sa ne intelegem: nu imi mai apare martorul in bord dupa operatiunea descrisa incoerent( zic unii).si vad ca nu mai pierde nici lichid(cel putin pana acu).o intrebare nevinovata aveam.la ce foloseste garnitura aia?si e vreo problema dc nu se mai afla acolo?in rest nimic.
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2005
|
|
cristi.r |
![]()
|
Pai si nu te-am lamurit prin primul meu raspuns ? De ce mai intrebi inca o data ? Mai e nevoie de somebody else care sa-ti confirme ce ti-am spus eu ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu exista nici o garnitura acolo,stai linistit.Acela este un dop,o protectie a aerisitorului,cum exista si la cele de la etriere si tamburi.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
cristi.r |
![]()
|
c_marika, happy now ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:07 |