Accident... mai ciudat
![]() ![]() ![]() |
Accident... mai ciudat
sapiens |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2007 dCi
|
|||
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La politie ce ai declarat? Potrivit legislatiei trebuie sa-l dai in judecata ca sa-ti recuperezi paguba. Dar pt. asta ai nevoie de un proces verbal de la politie care sa constate ca respectivul ti-a avariat masina.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca ai casco, il dau ei in judecata. Daca nu, va trebui sa il dai tu in judecata.
Daca ai noroc si in fisa postului la el scrie ca plimba carucioarele prin parcare s-ar putea sa se incadreze la accidente de munca si in cazul asta ai putea sa incerci sa o dai la pace cu reprezentantii magazinului. Pe de alta parte, ei s-ar putea sa iti spuna sa ii dai in judecata... In orice caz, tu trebuie sa il actionezi in instanta pe cel care ti-a produs paguba (deci angajatul), nu direct magazinul. Daca ai o declaratie scrisa si semnata de el, e bine, insa iti recomand sa consulti un avocat inainte sa mergi mai departe. Deasemenea orice comunicare cu reprezentantii magazinului sau cu angajatul ar fi de preferat sa se faca in scris. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
sapiens |
![]()
|
La politie am declarat exact ceea ce s-a intamplat: cum m-a lovit individul cu carucioarele, cum m-am certat cu el, cum a refuzat sa mearga cu mine la politie, cum, in cele din urma, l-am pus sa dea o declaratie cu privire la cele intamplate.
Politistul la care am fost, a citit declaratia si mi-a spus ca atat timp cat declaratia nu este data in fata lui, nu are ce face si pune fapta la cele cu autor necunoscut. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007 dCi
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta la rutiera nu? Cred ca trebuia sa te duci si la cei de circa. Sau sa dai telefon si veneau ei acolo atunci cand s-a intamplat.
This post has been edited by fnp: 4 May 2008, 21:36 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai reparat pe casco sau pe banii tai ? Daca a fost pe casco mai mult de cat ai facut nu ai ce face, daca a fost pe banii tai poti da in judecata hypermarketul.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sapiens |
![]()
|
Mda... Macar sa atentionez si pe altii sa fie atenti si la astfel de posibile accidente.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007 dCi
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce nu ai sunat la Politie sa vina ei personal sa faca un proces verbal calumea, poate ajuta mai mult in cazul unui proces/discutii cu hypermarket-ul.... Eu unul as fi facut asta imediat, fara parlamentari inutile cu individul (era clar ca nu scoti nimic de la el), daca tot era duminik si nu era"seful" acolo...
This post has been edited by Executron: 6 May 2008, 17:26 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Stai putin, politistul e obligat sa vina acolo sa faca PV? Nu prea cred, poate gresesc insa...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La accidente usoare, mai ales in Bucuresti, politia nu de deplaseaza la locul accientului.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai eu zic ca nu era accident si distrugerea proprietatii private.....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sapiens, pana la urma nu ai raspuns, ai reparat pe casco sau pe banii tai ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sapiens @ 4 May 2008, 21:11) La politie am declarat exact ceea ce s-a intamplat: cum m-a lovit individul cu carucioarele, cum m-am certat cu el, cum a refuzat sa mearga cu mine la politie, cum, in cele din urma, l-am pus sa dea o declaratie cu privire la cele intamplate. Politistul la care am fost, a citit declaratia si mi-a spus ca atat timp cat declaratia nu este data in fata lui, nu are ce face si pune fapta la cele cu autor necunoscut. ![]() Nu vreau sa te sperii sau descurajez,dar vezi ca asigurarea casco este valabila pentru drumurile publice,cred ca nu este cazul tau in parcare privata. Tot ce poti face este sa discuti cu conducerea hypermarketului sa le explice ce s-a intamplat si sa le ceri lor sa discute cu omul care ti-a lovit masina. Poate ala nici nu este angajat acolo. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu zica asa:
Decat sa te fi certat cu ei, era de preferat sa depui o plangere la cea mai apropiata circa de politie pentru distrugere. Stiu ... nu fac, nu dreg, umbli dupa ei ... etc. dar cam asta-i cursul firesc. Aici n-a fost vorba de un accident de circulatie ci de distrugere, cu autor identificat. Daca ai rezolvat pe CASCO este o dovada de bunavointa din partea lor, puteau sa te plimbe dupa constatarea politiei ... sentinta in procesul intentat vinovatului etc. Daca ai "declaratia" lui poti sa dai in judecata hipermarketul sau pe individul vinovat. Din cate stiu, la hipermarketuri exista o inscriptie ca parcarea se face pe proprie raspundere !!! Este posibil, in aceste conditii, sa se eschiveze de la a te despagubi. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Parcarea pe propria raspundere se refera la daunele cu autor necunoscut. In acest caz autorul este cunoscut.
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
autorul este necunoscut pt ca asa a scris politistul de la constatare, el reprezinta organul de cercetare si deci asta e cauza cu care te prezinti la casco
gresesc? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
danezu nu este adevarat cum ca, casco este valabil doar pentru drumurile publice,eu am patit ceva asemanator in carr orhideelor am gasit masina lovita am fost la politie mi-am luat dovada de reparatie iar apoi am fost la casco unde sa rezolvat fara nici o problema.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:26 |