B 20 PCS - HIT AND RUN (tamponare "usoara"), ...se practica cu succes de catre unii?
![]() ![]() ![]() |
B 20 PCS - HIT AND RUN (tamponare "usoara"), ...se practica cu succes de catre unii?
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Procedura este ca la furt. Adica poti initia dosarul la casco dar nu o sa-ti dea banii decat atunci cand primesc hartia de la politie cu solutionarea cazului (30 zile termen maxim).
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu alte cuvinte, NU va fi dat acceptul de plata de catre asigurator celor din service si masina ramane imobilizata la ei...sau pun eu din buzunar si casco imi deconteaza dupa acele 30 zile?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
un agent de al meu a patit exact acelasi lucru:a fost lovit de o supernova care a si fugita rapid,la politie a declarat numarul de imatriculare iar politistul l a identificat ca apartinand unui Logan!!!!!
n am avut nici o problema din partea societati de asigurari(casco) in a repara masina pe banii lor.... demareaza procedura de casco si reparati masina....domnul politist este mai nou in meserie...daca aveai masina lovita in parcare,era tot cu autor necunoscut,nu? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Kojak |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 4 May 2008, 23:47) Exact, asta mi s-a parut si mie aberant. I-am si spus politistului, dom-ne era mai bine daca spuneam ca am gasit-o lovita in parcare, asa imi bagati bete in roate! El: nu dom-ne, e foarte corect cum ati procedat, ptr. ca asemenea participanti la trafic trebuie pusi pe tusa. ![]() Morala: in Romania noastra, daca declari adevarul si esti corect, o iei in mana original, mai bine minti cu nerusinare si te scoti muuult mai bine! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate procedurile de decontare casco sunt incorecte in aceste situatii. Mergi totusi la casco si vezi daca reusesti sa obtii decontarea reparatiilor. Poti aduce ca argument ca oricum pe casco ai fi reparat si daca politia il gaseste pe vinovat ei or sa aiba ocazia sa incerce sa isi recupereze banii. Incerca sa le propui sa le dai o declaratie prin care te angajezi sa continui demersurile la politie in vederea identificarii autorului. Din pacate esti la mana lor. Daca nu te poti intelege cu inspectorul cere sa vorbesti cu un sef. Fii mereu calm si cere intelegere. Nu uita: "vorba dulce mult aduce". Din experienta ai sanse reale de reusita. Iti urez succes!
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Kojak |
![]()
|
In primul rand va multumesc tuturor pentru pareri si sugestii.
![]() In al doilea rand, am fost astazi la contatarea casco (Asirom) si se pare ca nu voi avea probleme in a repara masina pe banii lor, respectiv cu acceptul de plata (sper). Inspectorul de daune mi-a intocmit dosar de dauna, desi mi-a spus ca va fi oarecum incomplet pentru ca nu am si acel proces verbal de la politie (am doar dovada de reparatii), insa o obtinut ok-ul pentru a-mi face dosarul dupa ce a discutat telefonic cu un superior relatandu-i pe scurt situatia mea. Imi tot spunea ca el inca nu a intalnit pana acum o situatie asemanatoare ( avea pana in 28 ani ![]() Mi s-a dat de catre inspector acel deviz A4 cu "descrierea si masurarea avariilor", dovada ramanand la dosarul lor. Mi s-a spus ca nu-mi ramane decat sa-mi fac programare si sa bag masina intr-unul din service-urile cu, care Asiromul are decontare directa. Si ca o ultima intrebare, exista riscul ca masina sa-mi fie reparata, gata de predare insa sa nu o pot ridica datorita faptului ca Asiromul nu da acceptul de plata pana nu se identifica autorul lui B 20 PCS si se solutioneaza "cazul"? De ce intreb chestia asta, pentru ca inspectorul de daune mi-a dat un raspuns evaziv cu privire la problema asta, s-a ferit sa-mi spuna ceva cert. Tudor, intr-adevar ai dreptate cu ceea ce ai subliniat in finalul postului tau de mai sus, dar as veni cu o completare: "vorba si ungerea buna mult aduc" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
90% lucrurile sunt rezolvate...daca duci masina si intr un service agreat asirom,procentul creste
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt adeptul "ungerii". Cu vorba buna, cunoscand si aparand la maxim drepturile asiguratului se poate obtine tot ce e corect sa se obtina.
Nu vei obtine nici o garantie ferma, dar daca vei continua sa ceri intelegere, mai mult ca sigur se va gasi o solutie prin care sa primesti acceptul de plata. Iti urez mult succes! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
imi cer scuze daca postez aici (dar sa nu mai deschid alt topic ) Masina mea este in garantie (are 3 luni ) ,am fost lovit in dreapta fata si intentionez sa o repar la un service agreat de mine pe asigurarea soferului vinovat .Pot pierde garantia la masina daca nu o repar intr-un service agreat de Dacia ? Thanks !
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da. Pierzi garantia la caroserie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Scrie in carnetul de garantii asta ? Pentru ca nu il am momentan la mine.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
nici eu nu am gasit trecut asta in caietul de garantii dar ...totul se poate interpreta
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si atunci cand scoate istoricul unei masini, stiu ca sunt scrise doar operatiunile efectuate la alte componente. Cum am avut eu bielete + ambreiaj schimbate pe garantie, le-am vazut pe foaia aceea cand am fost la reprogramare injectie. Nu m-am uitat daca a fost trecuta si siguranta care s-a ars asta iarna
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
hai sa revenim la cazul cu tamponarea.... este ABERANT ca eu platitor de asigurare sa astept sa se solutioneze cazul... incalcam principiul asigurarii... firma de asigurari este obligata sa imi repare produsul... urmand ca recuperarea banilor sa fie strict problema lor... eu am contract cu firma de asigurari... nu cu politia si nici cu cel care m-a lovit...
pe concret... pe mine m-a lovit unul... si nu avea RCA... am fost cu el la politie... si am luat ce hartii aveam nevoie si m-am dus la casco.... neavand rca-ul aluia sa imi fac masina... la casco stupoare... nu ca tre sa astptam vinovatul sa vina sa accepte cat e de plata la masina si apoi sa asteptam sa ne dea banii... am crezut ca fac crize... nu va imaginati cum am reactionat... dupa ce am discutat mai punctual si am cerut explicatii... am fost informat ca de fapt... dosarul se deschide... dar e nevoie de 3 sau 5 zile nu mai stiu exact, timp in care firma de asigurari sa contacteze vinovatul sa il instiinteze... iar daca acesta nu colaboreaza sa il poata da in judecata... dupa momentul darii in judecata totul ar fi ok... ca sa nu mai spun ca incerca sa imi ceara mie numarul de telefon al vinovatului... auzi colo.. da ce sunt eu?... detectiv particular?... gata... ca m-am enervat numai cat mi-am adus aminte.... din pacate sa nu uitam unde traim.... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Am un prieten care a patit la fel ca tine Kojak. Numai ca el a avut o inspiratie de momentcabd a vazut ce jaf de masina a dat in ele si a facut poza cu telefonul si la masina si la sofer. Ulterior s-a gasit autorul incidentului si a fost sanctionat si bun de plata.
sub nici o forma sa nu dati relatii despre numele vostru adresa si etc in cazul ca nu sunteti vinovat de incident. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:51 |