Internet de la Vodafone, ...ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Internet de la Vodafone, ...ce parere aveti?
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Multumesc MAERSK dar ce s-a discutat nu prea m-a lamurit plus ca acolo amesteca lucrurile.
Pe mine ma intereseaza strict ce am postat mai sus. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru abonamentul de 1GB, viteza maxima de transfer poate fi de 7,2MB/s, iar cand atingi 1GB viteza e limitata dar nu platesti nimic pentru trafic suplimentar. L-am luat cu modemul pe USB pentru ca nu pot sa-mi pun Internet unde stau si pentru ca am semnat contractul doar cu buletinul, fiind deja client. Prima oara s-a conectat foarte greu, imi venea sa arunc modemul pe geam, dar pentru browsing se misca binisor acum. Cica in roaming se plateste 1 EUR/MB transferat.
This post has been edited by thecagero: 6 May 2008, 12:50 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Are un amic si merge destul de bine daca ai semnal 3G in zona in care vrei sa te conectezi. Legat de nelamurirea ta: dupa ce ai facut trafic de 1GB cu viteza de 1Mbps ti se reduce viteza la 128Kbps. Daca vrei sa tragi filme, muzica de pe net e cam nasol, in rest pt. browsing e ok.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În roaming e 8 euro / MB.
|
--------------------
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
QUOTE(thecagero @ 6 May 2008, 13:47) Pentru abonamentul de 1GB, viteza maxima de transfer poate fi de 7,2MB/s, iar cand atingi 1GB viteza e limitata dar nu platesti nimic. ... adica dupa ce downloadez 1 GB (un film, melodii etc) va merge mult mai incet? QUOTE(thecagero @ 6 May 2008, 13:47) Cica in roaming se plateste 1 EUR/MB transferat. ... nu inteleg care e faza cu roamingul la net .... vrei sa spui ca daca accesezi site-uri din afara si downloadezi de pe ele platesti cat ai zis mai sus? Fii te rog ptuin mai explicit ca sunt profan in chestii de informatica si ma pierd in "meandrele concretului" ![]() LE: atunci de ca scrie in oferta: TRAFIC NELIMITAT?? This post has been edited by ionut.tanase: 6 May 2008, 12:55 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dupa ce downloadezi un film o sa mearga mult mai incet. Roaming inseamna ca te duci in strainatate cu modemul si te conectezi la o retea mobila de pe acolo (e ca roaming la telefon, dar ca aici e vorba de modem in loc de telefon).
Trafic nelimitat inseamna probabil ca nu te taxeaza cand depasesti 1GB. Cat timp ai posibilitatea sa-ti pui Internet acasa, nu merita sa-ti iei asa ceva. Doar daca stai cu chirie si nu te intelegi cu proprietarul sa faca contract pentru net, cum a fost in cazul meu. QUOTE În roaming e 8 euro / MB. Cand i-am intrebat pe cei de la VC tin minte ca mi s-a facut rau, asa ca e posibil sa ai dreptate. Nevasta-mea tocmai se hotarase ca pleaca cu laptopul si modemul in strainatate, dar am reusit s-o conving sa intrebam intai ce si cum. This post has been edited by thecagero: 6 May 2008, 13:05 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Am citit toate raspunsurile voastre pentru care va multumesc si cu ce am mai citit si pe site-ul lor am ajuns la concluzia ca nu se merita.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cu vodafone live care e treaba?
as vrea sa-mi activez si eu doar sa mai intru pe cateva pagini si pe mess cand e plictiseala prea mare...ce preturi au? am auzit ca 0,20 euro sesiunea parca,asa-i? are careva activat? mersi |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am un abonament cu 4G - 3G si 100M - GPRS, si sunt foarte multumit, merge super, se mai deconecteaza dar foarte rar.
Parerea mea: se merita. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa va spun: netu meu de la vodafone, 10 epuroi pe luna, 1 Giga.
dupa ce depasesti nu platesti, doar ca mere mai incet. luna urmatoare cica viteza revine de unde ai lasat-o! sanchi: problema e ca a inceput luna noua, si merge tot ca melcu!!! pareri?solutii? sigur ca aia or sa zica ca nu e asa, ca asa merge si e bine, da uneori pana deschide o pagina de forum trec secunde bune de tot..... |
-------------------- fan VAG!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 6 May 2008, 14:56) cu vodafone live care e treaba? as vrea sa-mi activez si eu doar sa mai intru pe cateva pagini si pe mess cand e plictiseala prea mare...ce preturi au? am auzit ca 0,20 euro sesiunea parca,asa-i? are careva activat? mersi mai bine activezi Monile imternet cu 2 euroi ai 10 mega inclusi iar ce depasesti este destul de bine la life daca s-a intrerupt legatura adio trebuie sa mai dai 0,20 eu am de ceva timp si pina acum am depasit cei 10 doar odata si am dat doar 1E mai studiaza dar mie mi s-a parut cel mai bun |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Ma tenta si pe mine treaba asta cu internetul mobil de la vodafone. Ce ma enerveaza e ca daca fac contract pe 1 an trebuie sa dau 250 lei pe modem si mi se pare ABERANT sa dau atatia bani pe ochestie care nu imi va folosi la altceva decat la internetul vodafone.
Stie cineva o alternativa viabila la internetul astora? |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ce oferta ai nene?ca eu n am dat nici un leusor!
|
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
eu am ales varianta contractului pe 2 ani.
am ales stick-ul pe care am dat aproximativ 150 ron. Abonamentul nelimitat - 9 euro - trafic 1G. Pana acum la ceea ce am eu nevoie, sunt multumit. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
aseara nu mergea nici macar la manivela!
![]() ![]() |
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Am facut si eu abonamentul cu 10.7 euro trafic nelimitat. Inca nu sunt pe deplin lamurit cu internetul astora. Mai revin cu detalii.
PS: am luat modemul ala cu conectare prin cablu, gratuit cu abonament pe 2 ani. Sper sa nu ajung sa imi para rau ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am o dilemă...
Mâine mă abonez la internetul ăsta mobil. Ce modem să iau? De folosit mai mult pe laptop probabil... Dar, cred că iradiază rău... Așa că în loc de modem pe express card, nu mai bine unul USB cu cablu prelungitor? Folosește cineva USB Pebble Modem? Sau care e mai bun? Card PCMCIA sau Express are cineva? M-aș orienta la cel mai rapid ca specificații, așa pentru viitor, dacă nu cumva unele or fi mai slabe ca semnal... |
--------------------
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Vezi ca nu merge pe Vista modemul ala cel mai ieftin, moka. Adica trebuie intai un update de firmware la ei, update ce la mine a durat o luna de zile.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Merci, dar am vrut sa iau Peebble, n-am găsit nicăieri, așa că am luat express card...
|
--------------------
-
-
|
|
mikst_in |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 October 08 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 2 Oct 2008, 18:09) 10 Oct 2008, 19:49: Am un abonament UNLIMITED MOBILE INTERNET DE 1mbps cu modemul dat la conectare gratis la abonamentele pe 2 ani. V-am mai scris si v-am mai spus ca internetul imi merge de parca sta. Vreau sa spun k m-ati pacalit,contractul pe care l-am semnat nu ofera transparenta si e redactat in asa fel incat sa pacaleasca omul de rand care nu are cunostiinte in IT. In contract mi se spune ca am viteza de conectare de 1mbps cu o utilizare rezonabila de pana la un giga,asta e o redactare ambigua si manipulatoare,vreau sa im spune ti de unde aveam eu sa stiu ca acel 1mbps este de fapt 1mbps impartit la opt si k de fapt viteza reala este rezultatul impartirii. Bine am inteles ca era prea frumos sa mearga cu un mbps,insa tot in contract scrie ca dupa atingerea acelui un giga viteza va scade la 128 de kbps download si 64 upload.Eu ca orice om normal fara cunostinte in IT am inteles din urmatoarele ca voi avea o viteza de 128 de kilo download,insa se pare ca ma-m inselat amarnic cum aveam sa aflu de la un operator vodafone.Se pare ca cei 128 de kbps se impart si ei la opt de unde rezulta o viteza reala a internetului de 16 kbps pe care oricum nu-i am ca internetul nu merge mai deloc. Domnilor de la vodafone astazi am vorbit cu agentul de vanzari care mi-a facut abonamentul tepuitor,el sunand la randul lui la dumneavoastra si dandui-se urmatorul raspuns:Abonamentul de acest tip in zona de acoperire 3g plus trebuie sa aiba o viteza de vreo 3oo de kilo download. Eu nu vreau viteza asta eu imi vreau cei 128 de kilo download pentru care am platit nu ma intereseaza cum sunt reali sau nereali eu atunci cand intru pe filelist sa imi scot un film vreau sa imi scrie la download 128 de kilo si nu 6,7,8,10, kilo maxim cat imi scrie acum. Oricum daca nu am lamuriti in urmatoarele zile voi face toate demersurile necesare sa reziliez contractul fara ca eu sa ies iar in pierdere deoarece voi pacaliti lumea cu niste contracte total netransparente,ambigue si redactate in asa fel incat doar un profesor de informatica sa isi dea seama de tezpa pe care o dati.Daca nici asa nu se va putea rezolva voi da in judecata compania Vodafone. Este inadmisibil cum pacaliti lumea,kilobyt,kilobit,megabyt si megabite sunt niste notiuni care trebuiau stipulate in contract clar si transparent. 10 Oct 2008, 19:52: domnul inginer in IT credeti ca toti sunt prosti si vodafone e destept.Un om normal care isi face un contract si citeste in contract:unlimited mobile internet 1 mbps ofera acces national la internet cu viteze de conectare de pana la 1 mbps si cu o utilizare rezonabila de 1gb luna".LA DEPASIREA ACESTUI TRAFIC LUNAR VITEZA VA FI DE PANA LA 128 KBPS(DOWNLOAD)64(UPLOAD) urmand a reveni la valorile initiale in urmatoarea luna de facturare." crede ca asa e, chiar cum e scris......dar se pare ca nu e chiar asa........cica cei 128 de kbps se impart la 8 vezi doamne astfel k viteza reala este de fapt 15 kbps(adica iau un film intro saptamana), domnul inginer in IT unde in contractul pe care l-am semnat mi se spune asta,eu cand am facut contractul am intrebat de zece ori daca downladez cu viteza care e acolo scrisa si mi sa raspuns tot de atat ori de la agentul de vanzari ca imi garanteaza ca asa e............ca acum sa aflu k mi se imparte la opt k vezi doamne "kilobiti" nu e totuna cu "kilobaiti" si multe altele.Cum se face ca mai am un abonament prin fibra optica de 512 kbps,iar viteza minima de download e de 120 kbps,aici nu se imparte tot la opt traficul asta.Eu cred ca vodafone pacaleste iarasi lumea daca nici amaratul ala de agent vanzari care mi-a facut blestematul de abonament nu stia k kilobiti nu-s totuna cu kilobaiti si ca aia 128 de kbps se impart la opt.oricum vreau sa ma lamuriti sa nu mor prost unde in contract imi scrie treaba asta cu imparteala la opt k eu tot nu inteleg.Daca nu ma lamuriti dumneavoastra poate ma lamureste o instanta judecatoreasca.astept raspuns 10 Oct 2008, 19:54: Vreau sa ma lamuriti:acei 128 de kbs download se imart la opt ?deci daca vreau sa descarc un fisier de pe filelist de 800 mega mie o sa imi mearga netul cu 15 kbps downlodul dupa imparteala asta.Al dracului trafic nelimitat......intr-o luna am sa descarc si eu un giga poate.Nu sunt vreun disperat ceva de net da voi ma-ti ofticat rau de tot cu contractul asta si continui sa cred ca sunteti nijte tepuitori de rang inalt. Mintiti cu buna stiinta in contract si profitati de necunostiinta oamenilor.De ce nu scrieti viteza reala in contract?stiu nu s-ar mai abona nimeni!!! Oricum mie nu imi merg sa downaldez nici cu cei 15 kb amarati,de ce la un film cu 500 de seeds de pe un torrent imi merge cu 0,6 kbps download? Nici acei 15 kbps nu sunteti in stare sa ii furnizati,acei kilobiti care defapt ar trebui sa fie 128 dupa contract,insa voi tepuitorilor cu contractele voastre mincinoase si manipulatoare prostiti multimea de rand. Oricum nu ati pierdut doar un client,ati pierdut cateva zeci,fiindca am sa va fac reclama negativa oriunde voi merge tepuitorilor si va dau si in judecata. This post has been edited by mikst_in: 10 Oct 2008, 20:54 |
--------------------
bicicleta pegas
pegas
1800
- sv03tkd
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@mikst_in: Nu prea ai dreptate. 1kB (kilobyte) = 8kb (kilobit). Nu poti da in judecata vodafone pentru ca tu nu stiai asta. Vitezele de acces la net se scriu in kb de obicei; nu e inventia vodafonului asta.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@deconectat: atata timp cat omul a intrebat si i s-a raspuns intr-un fel, fara ca el sa isi poata demonstra-pe moment-ca ala il minte sau nu... consider ca are dreptate sa faca scandal!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma enerveaza rau aplicatia lor Vodavone Mobile Connect. Ni-au iesit peri albi pana am instalat modemul marca huawei. Acelasi modem de la Orange, cu aplicatia originala Huawei, a mers din prima perfect. Ala de la Conex nu il pot instala pe un calculator decat cu nervi si cu *222-ul la ureche. De viteza, eu unul sunt multumit, daca trec peste aspectul instalarii.
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu mi-am activat internet pe mobil ... cu 75 centi am trafic nelimitat in vodafone life si 75 mb trafic extern timp de 24 de ore ... pt situatii "de urgenta" e mai mult decat suficient !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@DAVIDK: vezi ca nu ai nevoie de aplicatia minune ca sa te poti conecta. Merge si cu driverele originale daca pui stringul de initializare *99# sau *99*cid# (nu stiu cum e la huawey).
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pentru nevoile mele de internet mobil mi-am facut un abonament de date la portocaliii la care am si serviciul de voce. 10 E, 6G trafic, utilizabil in weekend si seara dupa ora 20. Culmea ca in oras mi se conecteaza la 115 kbps, iar pe coclauri la o viteza de vreo 4 ori mai mare (400 "si ceva" kbps). Cum nu-l folosesc din casa decat atunci cand cade teava principala (si atunci numai ca sa iau mailurile), e ok. Din pacate inca 10 E in plus la factura se cam simt, pe langa celelalte optiuni de voce.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
La vodafone pe GPRS e dezastru. Mi se deconeteaza pana si mess-ul. Merge mai prost ca pe dial up. Pe 3g merge decent dar si acolo mai face talente. Si eu am avut probleme cu prostia aia de aplicatie asa cum am avut si cu vechiul myx. Ma enerveaza ca instaleaza el de capul lui acolo un software manager update or smt ... Si cine stie ce altceva mai poate sa-m instaleze. Poate si un troian si eu habar sa nu am.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
deconectat |
![]()
|
Eu nu am instalat niciodata aplicatia aia; prefer sa-mi fac setarile manual.
Nu m-am mai conectat de pe calculator de mult, dar de pe telefon il folosesc frecvent si merge bine. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:42 |