Politistii se simt tarani!, contesta un spot publicitar
![]() ![]() ![]() |
Politistii se simt tarani!, contesta un spot publicitar
Sony |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se simt ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
adevaru e ca unii fac tot posibilul sa confirme asta!
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cred ca se simt si de asta fac galagie. politist=taran cu burta (totul adevarat) si stiti voi cum e vorba aia " politistul slab ori e prost ori e bolnav ".
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Nu le tin partea, pentru ca nu am de ce. Insa reclama aia este ofensatoare.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, din pacate, reclama a disparut!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
dar ei au ramas.............din pacate (si mai mari pacate)..........
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
andule, ia baga aici, cate amenzi ai luat tu ca ai mers precum aia din imaginea ta ! Sau din cate cunosti de la prieteni ai prietenilor tai ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Adevarul supara,intotdeauna!
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
pai daca se simt ofensati numai le zicem tarani le spunem melteni
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 11 May 2008, 18:22) andule, ia baga aici, cate amenzi ai luat tu ca ai mers precum aia din imaginea ta ! Sau din cate cunosti de la prieteni ai prietenilor tai ... Nu am luat niciuna. De cand am permis, de 5-6 ani am luat o amenda pt radar si conduc zilnic. Daca esti militian, iti dau datele mele sa te convingi singur... Ca idee asa...mi se falfaie mie de ala ca nu a stat in coloana la semafor... Vroiam doar sa arat ca si politia face la fel ca ceilalti. Politia din Romania nu e un model. Si nici nu o sa fie vreodata cu asemenea exemple... This post has been edited by andu911: 11 May 2008, 20:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote=andu911,11 May 2008, 21:31]
Daca esti militian, iti dau datele mele sa te convingi singur... Avem asa ceva printre noi? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:23 |