cilindrul 3, chestie ciudata
![]() ![]() ![]() |
cilindrul 3, chestie ciudata
kyvacka |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L
1984
- ms-05-hpn
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
io am o problema asemanatoare dar la cilindru 4 (de langa radiator) daca scot fisa este o diferenta foarte mica (aproape insesizabila) in modul de functionare a motorului...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
cand mi-am luat dacia, exact la cilindrul 3 am avut aceeasi poveste ca si tine dar eu am schimbat fise(TESLA) platina, condensator, bobina, reglat culbutori,capac delco,lulea, platina; nu stiu care a rezolvat problema dar acum nu mai face asa,cand o scot balbaie rau motoru, inainte nu o prea simtea .deci.........
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
schimba fisa cu alta de la alta bujie si vezi daca face la fel..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
atomicool |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 May 08 From: Bucuresti ![]() |
asa cred si eu...incearca alta fisa..daca tot asa face schimba bujiile..vezi daca e vreo diferenta...
|
--------------------
Dacia
Dacia1300
1975
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
dar supapele le-ai verificat cand ai refacut motorul? poate la cilindrul 3 nu inchide una di n supape si atunci de aia ai si bujia caramizie, pentru ca ea saraca aprinde amestecul dar cilindrul nefiind etans, atunci nu are niciun efect sesizabil faptul ca tu scoti sau nu fisa.
|
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Sergeant Pulatchewsky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 February 08 ![]() |
La dacia mea, bujia din cilindrul 3 este totdeauna neagra, celelalte nu-s. Ar fi o problema cu fisa de la cilindrul 3?
|
--------------------
Dacia
Berlina
1998/1310
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
Ciudata chestia cu cilindru asta 3...Ma indoiesc ca toti sa aveti fisele defecte..Adica toti sa aveti fisa cilindrului 3 defecta...Ar putea fi si de la supape dar totusi de ce toti se plang de acest cilindru...Am mai auzit si pe altii ca au aceiasi problema..Ce poate sa fie???Poate ne lamureste cineva...
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Stau supapele deschise mai mult timp decat trebuie. Daca reglarea culbutorilor e proasta fi sigur ca vei avea probleme. Cautati schemele propuse si de mine si de colegi de pe forum si aplicatiile. Randamentul cel mai bun e cilindru in compresie la fiecare cilindru respectand ordinea de aprindere 1-3-4-2.
http://www.daciaclub.ro/Reglare-Culbutori-...100129-s60.html This post has been edited by djasu82: 11 May 2008, 14:13 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
kyvacka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 September 07 ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 11 May 2008, 14:11) Stau supapele deschise mai mult timp decat trebuie. Daca reglarea culbutorilor e proasta fi sigur ca vei avea probleme. Cautati schemele propuse si de mine si de colegi de pe forum si aplicatiile. Randamentul cel mai bun e cilindru in compresie la fiecare cilindru respectand ordinea de aprindere 1-3-4-2. http://www.daciaclub.ro/Reglare-Culbutori-...100129-s60.html exact asta s-a intamplat pana la urma.acum am remediat si merge brici.mersi ptr. sugestii! |
--------------------
dacia
1310 L
1984
- ms-05-hpn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:52 |