Dacia Logan DCi, intrebare
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan DCi, intrebare
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
DA, asa e, motorul DCI de la Renault este cu turbo si intercooler. Daca intrai pe sectiunea Probleme tehnice Dacia Logan, iti dadeai seama dupa faptul ca exista unele probleme cu turbina.
Sau, ma rog, daca te informai un pic despre DCI This post has been edited by Bulldog: 10 May 2008, 18:57 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai de ce crezi ca e topicul acela cu schimbarea turbinei la Logan dCi ... ?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
pei nu am deloc activitate pe sectiunea logan si slz, le am minimised
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
omu vrea sa stie daca loganu este tedei ! frate
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Loganul este Deceiiiii, frate
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si scoate pilitura din pompa! cica trage perfect cu ea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
SSilent |
![]()
|
va rog
![]() ![]() ![]() L.E. asta ma face sete-ist? ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
daca setea se stinge cu ce trebuie si cand trebuie nu te face
Insa da, asa cum ti s-a mai spus, dCi este turbo - si se pare un motiv de necazuri in plus. Desi cazurile de probleme nu sunt atat de raspandite pe cat ai crede daca citesti forumul. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Acu', intreb si eu, unde-i turbina aia ? Ca eu n-am vazut-o ...
M-am uitat pe saitu' dacia si-am vazut si eu ce scrie acolo, insa n-am dat prea mare importanta ... This post has been edited by cristi.r: 10 May 2008, 22:27 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ii ... langa motor.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Unde, bre ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Cum stai cu fata spre motor....intre acesta si habitaclu...putin spre stanga e ceva ca un melc mai mare....cred ca aia e!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
cristi.r |
![]()
|
Ce melc, mai ? Niste tevi, una din ele cu niste sarma pe ea si ... se duce la vale, pe sub masina ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Bulldog |
![]()
|
In principiu turbina se afla pe traseul gazelor de evacuare, deci dupa galeria de evacuare. Acum nu stiu exact unde se afla, fiind vorba de turbina "Logan".
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:22 |