Windows XP, SP3
![]() ![]() ![]() |
Windows XP, SP3
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se pare ca au bagat o multime de functii noi ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ai citit bine ?
"DO NOT CLICK DOWNLOAD IF YOU ARE UPDATING JUST ONE COMPUTER: A smaller, more appropriate download is now available on Windows Update. The best way to ensure you get Windows XP Service Pack 3 is by turning on the Automatic Updates feature in Windows XP. You can use our step-by-step instructions or, if you prefer, let us do it for you. This installation package is intended for IT professionals and developers downloading and installing on multiple computers on a network. If you're updating just one computer, please visit Windows Update."http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=en-us Ai instalat merge ? This post has been edited by logan1.5dci: 14 May 2008, 16:30 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Merge instalat, e defapt un cumul de update-uri...
Ce funcții noi zici că au băgat? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru ca update-ul de pe "Windows Update" este mai mic decat cel pentru network update. Dureaza mai putin la download ...
Eu l-am instalat de cateva saptamani, fara probleme pana acum. Mi-am facut eu slipstream pe un win xp cu sp2. This post has been edited by IRONICK: 14 May 2008, 16:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Atunci il iau si eu .
Aici sunt noutatile. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Deja am belele de la el. MMC error la snap-in cand deschid un utilitar de defragmentare disk. In ca nu i-am dat de cap.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bucurati-va de xp pana la anu' cand se retrage suportul pt el
![]() io oricum am trecut pe vista. ca fapt divers: azi am auzit o chestie tare de la un gigel care presteaza pt m$, cica cel mai tare OS pt jocuri ar fi win server 2003 cu toate serviciile inutile (la gaming) oprite. Cica si mai smecher ar fi server 2008 care are dx10 integrat si cica merge absolut superb (consuma ffff putine resurse ca OS) in jocuri daca tot asa, se dezactiveaza serviciile |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Chestia aia tare este adevarata, doar ca pana la SP1. La sp2 se misca infect
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Functiile aduse in plus odata cu SP3 sunt practic inutile utilizatorilor de rand. Ce ma bucura pe mine e faptul ca toate update-urile de la SP2 incoace sunt incluse in el. L-am pus si eu de vreo doua saptamani si nu am de ce sa ma vait. Mi-a crapat doar o data explorer.exe, dar dupa restart totul a fost ok.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:12 |