DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Convertor Digital-Analogic

free_fiber
post 22 Dec 2004, 10:09
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Salutare. Am un DVD player (de casa) Philips care nu are iesire analogica 5.1; doar digitala (coaxial si optic). mi-am cumparat de curand boxele alea Genius de lemn de 5 milioane care nu au intrare digitala; au doar analogica 5.1.

Intrebarea mea este daca exista vr-un decodor sau ceva de genul asta sa pot folosi si eu boxele la capacitati maxime cand vizionez un film DVD (sa aud si eu 5.1, nu stereo).

Multumesc.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 22 Dec 2004, 10:27
Post #2

-

From: Ireland

Exista ceea ce vrei. Chiar si boxe care se vind cu asa ceva. De exemplu Creative are asemenea boxe.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
milu
post 22 Dec 2004, 10:27
Post #3

Membru incepator

From: Timisoara

DVD-ul tau sigur cunoaste decodarea 5.1?

Ca eu am vazut si DVD-uri doar Stereo.

Daca e doar Stereo din pacate poti asculta la toate 6 boxele doar simulat(are sistemul 5.1 asa ceva).

Din pacate eu nu am vazut asemenea convertoare doar de la optic/coaxial(digital) si invers.

--------------------
Duster 1.5 dCi & Logan 0.9 TCe
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 10:35
Post #4

Old Timer

From: California

Eu am asa ceva la creativele mele. Exista prin magazinele de specialitate, da' tre sa cumperi si decodor (din cate stiu).

Oricum nu inteleg cum de n-are DVDul iesire analog 5.1 ... huh.gif

This post has been edited by Valentine: 22 Dec 2004, 10:35

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
free_fiber
post 22 Dec 2004, 10:36
Post #5

Membru autentic

MoneyTalks, imi poti spune unde as putea gasi asa ceva si si cam cat costa? (poate la depozitul de calculatoare sa aiba?)

P.S. Cred ca Dvd-ul e 5.1. doar am dat aproape 8 milioane pe el...

--------------------
+
MoneyTalks
post 22 Dec 2004, 10:42
Post #6

-

Ti-am spus, Creative are asa decodor. Am vazut acum 3 zile la Flamingo in Oradea. Este Creative 7700 parca (vezi la ei pe site). Acum nu mai sint in Ro, deci mai mult decit atita pot sa iti dau exemplu cu ce gasesti in Austria smile.gif

Later edit: Vezi la Amazon e cel mai ieftin sistem de boxe Creative smile.gif Si daca mergi la link-ul dat, vei vedea si decodor separat smile.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
MoneyTalks
post 22 Dec 2004, 10:44
Post #7

-

QUOTE(Valentine @ 22 Dec 2004, 09:35)
Oricum nu inteleg cum de n-are DVDul iesire analog 5.1 ...  huh.gif

Simplu, pentru ca un DVD cu asemenea decodor incorporat este mai scump smile.gif Asa te lasa pe tine, cumparator, sa dai alti bani pe decodor... smile.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
Valentine
post 22 Dec 2004, 10:47
Post #8

Old Timer

QUOTE(MoneyTalks @ 22 Dec 2004, 11:42)
Ti-am spus, Creative are asa decodor. Am vazut acum 3 zile la Flamingo in Oradea. Este Creative 7700 parca (vezi la ei pe site).
*

L-am vandut eu acu' 1 luna pe ala care mi-a venit cu boxele, cu 100$. 7700 sunt boxele, decodorul se cheama DTS-1000 (parca). Nu exista in Romania de cumparat.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
MoneyTalks
post 22 Dec 2004, 10:53
Post #9

-

Valentine >> Vezi la falmingo pe site, setul de boxe Creative este 26 milioane si un sfert... smile.gif

Mai tirziu am inteles ce inseamna acest pret in... euro. Si...

Ciiittt??? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Maamaa... blink.gif blink.gif blink.gif O avere...

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
klaus
post 22 Dec 2004, 11:01
Post #10

步步

Group: Moderatori

Eu de ex. am amplificator cu decodare, si scot din iesirea digitala a DVD-ului si ampliul decodeaza semnalul...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
GeorgeB
post 22 Dec 2004, 11:05
Post #11

the 7 stars of Pleiades constellation

8 mil un DVD ??? eboda la 6 mil stia sa faca si clatite .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 11:20
Post #12

Old Timer

QUOTE(MoneyTalks @ 22 Dec 2004, 11:53)
Valentine >> Vezi la falmingo pe site, setul de boxe Creative este 26 milioane si un sfert...  smile.gif

Mai tirziu am inteles ce inseamna acest pret in... euro. Si...

Ciiittt??? ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Maamaa...  blink.gif  blink.gif  blink.gif O avere...
*

Stiu cat e happy.gif ... evident ca nu am dat atata pe el wink.gif ... eu am dat 150$ (dupa vanzarea decodorului) adica 4,500,000 lei ... cam de 6 ori mai putin laugh.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
mil
post 22 Dec 2004, 15:16
Post #13

ocupat

From: x

eu propun sa iti vinzi DVD-ul, mai pui un pic de bani si iti iei unul care stie si DivX si are si iesiri analogice...vezi ca sunt si chinezesti la preturi destul de bune...O alta idee ar fi sa achizitionezi o placa de sunet cu decodor incorporat (sunt f. multe)...

Amplif-uri cu decodor incorporat sunt numai la preturi snoabe!!!

Da tovarasi, majoritatea DVD playere nu au decat iesire stereo analogica. Mai sunt si ceva chinezesti care au 6 mufe audio...insa decodorul lor Dolby e luat pe licenta de vandut bauturi alcolice, asa ca nu precizeaza pe cutie prea clar acest foarte pretios amanunt. Masura camuflarii e luata deci ca sa nu se apuce Dolby laboratories sa ii fugareasca cu justitia...parca numele de Technosony nu ar fi fost de ajuns.
Recomandarea mea, pana nu vedeti 6 mufe audio pe spatele animalului, nu cumparati...

Mirarea mirarilor o ai cand pui un film la o prastie d'asta chinezeasca (eu am o minune declarata Technosonic pe cutie si care pna la urma s-a dezvaluit a fi un Techotek, cand l-am scos din ea) si iti vine sa te ciupesti cand auzi si vezi calitate ca un om mare care a platit de 5 ori banii... smile.gif
Morala actiunii e ca destule mari firme (Philips, Thompson, Akai, Toshiba....) fac la chinezi, iau agregatele cu ridicata, le dau o vopsea pe plastic, mai pun un +30%pret odata cu abtibild-ul de nume...si pac in magazin. Asa ca puristii in goana dupa marci s-ar putea sa ia o teapa chinezeasca...cu pret de marfa europeana in reduceri.

Morala moralei....daca nu te tine cureaua sa iei ceva facut in Japonia, macar ia unul/una Made in Koreea! sau ia-ti ceva chinezesc cinstit cu multe optiuni...

Cu respect va spun Eboda aia o fi buna, dar e scumpa cu spume!!!

This post has been edited by mil: 22 Dec 2004, 17:14

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
free_fiber
post 22 Dec 2004, 19:24
Post #14

Membru autentic

Mil, Dvd-ul e Philips si l-am luat de la Flanco cu creditu ala doar cu buletinu. - nu am de gand sa-l vand....
eu vreau o cutiuta in care intra 1 mufa coaxiala sau una optica si ies 6 RCA-uri.

--------------------
+
mil
post 22 Dec 2004, 20:16
Post #15

ocupat

From: x

inteleg ce vrei tu dar eu nu am vazut...la ce bun sa mai faca asta? sa mai bagi ceva in priza...decodorul ori e inclus in DVD ori in amplif. Si asa e multa firaraie prin casa si prilej de confuzie pentru utilizatorii pifani. Inca un intermediar ar ameti lumea!

si apoi tu unde ai avut ochii boierule cand ai cumparat si DVD sau boxele? In conditiile de credit? Trebuia sa le selctionezi a.i. sa se pupe...ca doar ai dat bani pe ele nu le-ai primit din ajutoare!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 23:48
Post #16

Old Timer

QUOTE(free_fiber @ 22 Dec 2004, 20:24)
eu vreau o cutiuta in care intra 1 mufa coaxiala sau una optica si ies 6 RCA-uri.
*

Repet ce vrei tu costa cel putin 100$ si nu se gaseste (sau nu am vazut eu cel putin) la magazine in ro. Baga anunt pe forumurile de IT ca vrei decodor ... o sa apara unul intr-un final (tipului caruia i l-am vandut eu pe al meu avea un anunt vechi de 2 luni ).

--------------------
Ford Focus 2009

+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 15:28
Forum Renault