Convertor Digital-Analogic
![]() ![]() ![]() |
Convertor Digital-Analogic
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Exista ceea ce vrei. Chiar si boxe care se vind cu asa ceva. De exemplu Creative are asemenea boxe.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
DVD-ul tau sigur cunoaste decodarea 5.1?
Ca eu am vazut si DVD-uri doar Stereo. Daca e doar Stereo din pacate poti asculta la toate 6 boxele doar simulat(are sistemul 5.1 asa ceva). Din pacate eu nu am vazut asemenea convertoare doar de la optic/coaxial(digital) si invers. |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu am asa ceva la creativele mele. Exista prin magazinele de specialitate, da' tre sa cumperi si decodor (din cate stiu).
Oricum nu inteleg cum de n-are DVDul iesire analog 5.1 ... ![]() This post has been edited by Valentine: 22 Dec 2004, 10:35 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
MoneyTalks, imi poti spune unde as putea gasi asa ceva si si cam cat costa? (poate la depozitul de calculatoare sa aiba?)
P.S. Cred ca Dvd-ul e 5.1. doar am dat aproape 8 milioane pe el... |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Ti-am spus, Creative are asa decodor. Am vazut acum 3 zile la Flamingo in Oradea. Este Creative 7700 parca (vezi la ei pe site). Acum nu mai sint in Ro, deci mai mult decit atita pot sa iti dau exemplu cu ce gasesti in Austria
![]() Later edit: Vezi la Amazon e cel mai ieftin sistem de boxe Creative ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 22 Dec 2004, 09:35) Oricum nu inteleg cum de n-are DVDul iesire analog 5.1 ... ![]() Simplu, pentru ca un DVD cu asemenea decodor incorporat este mai scump ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 22 Dec 2004, 11:42) Ti-am spus, Creative are asa decodor. Am vazut acum 3 zile la Flamingo in Oradea. Este Creative 7700 parca (vezi la ei pe site). L-am vandut eu acu' 1 luna pe ala care mi-a venit cu boxele, cu 100$. 7700 sunt boxele, decodorul se cheama DTS-1000 (parca). Nu exista in Romania de cumparat. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
MoneyTalks |
![]()
|
Valentine >> Vezi la falmingo pe site, setul de boxe Creative este 26 milioane si un sfert...
![]() Mai tirziu am inteles ce inseamna acest pret in... euro. Si... Ciiittt??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu de ex. am amplificator cu decodare, si scot din iesirea digitala a DVD-ului si ampliul decodeaza semnalul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
8 mil un DVD ??? eboda la 6 mil stia sa faca si clatite .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 22 Dec 2004, 11:53) Valentine >> Vezi la falmingo pe site, setul de boxe Creative este 26 milioane si un sfert... ![]() Mai tirziu am inteles ce inseamna acest pret in... euro. Si... Ciiittt??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stiu cat e ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
eu propun sa iti vinzi DVD-ul, mai pui un pic de bani si iti iei unul care stie si DivX si are si iesiri analogice...vezi ca sunt si chinezesti la preturi destul de bune...O alta idee ar fi sa achizitionezi o placa de sunet cu decodor incorporat (sunt f. multe)...
Amplif-uri cu decodor incorporat sunt numai la preturi snoabe!!! Da tovarasi, majoritatea DVD playere nu au decat iesire stereo analogica. Mai sunt si ceva chinezesti care au 6 mufe audio...insa decodorul lor Dolby e luat pe licenta de vandut bauturi alcolice, asa ca nu precizeaza pe cutie prea clar acest foarte pretios amanunt. Masura camuflarii e luata deci ca sa nu se apuce Dolby laboratories sa ii fugareasca cu justitia...parca numele de Technosony nu ar fi fost de ajuns. Recomandarea mea, pana nu vedeti 6 mufe audio pe spatele animalului, nu cumparati... Mirarea mirarilor o ai cand pui un film la o prastie d'asta chinezeasca (eu am o minune declarata Technosonic pe cutie si care pna la urma s-a dezvaluit a fi un Techotek, cand l-am scos din ea) si iti vine sa te ciupesti cand auzi si vezi calitate ca un om mare care a platit de 5 ori banii... ![]() Morala actiunii e ca destule mari firme (Philips, Thompson, Akai, Toshiba....) fac la chinezi, iau agregatele cu ridicata, le dau o vopsea pe plastic, mai pun un +30%pret odata cu abtibild-ul de nume...si pac in magazin. Asa ca puristii in goana dupa marci s-ar putea sa ia o teapa chinezeasca...cu pret de marfa europeana in reduceri. Morala moralei....daca nu te tine cureaua sa iei ceva facut in Japonia, macar ia unul/una Made in Koreea! sau ia-ti ceva chinezesc cinstit cu multe optiuni... Cu respect va spun Eboda aia o fi buna, dar e scumpa cu spume!!! This post has been edited by mil: 22 Dec 2004, 17:14 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
free_fiber |
![]()
|
Mil, Dvd-ul e Philips si l-am luat de la Flanco cu creditu ala doar cu buletinu. - nu am de gand sa-l vand....
eu vreau o cutiuta in care intra 1 mufa coaxiala sau una optica si ies 6 RCA-uri. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
inteleg ce vrei tu dar eu nu am vazut...la ce bun sa mai faca asta? sa mai bagi ceva in priza...decodorul ori e inclus in DVD ori in amplif. Si asa e multa firaraie prin casa si prilej de confuzie pentru utilizatorii pifani. Inca un intermediar ar ameti lumea!
si apoi tu unde ai avut ochii boierule cand ai cumparat si DVD sau boxele? In conditiile de credit? Trebuia sa le selctionezi a.i. sa se pupe...ca doar ai dat bani pe ele nu le-ai primit din ajutoare! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 22 Dec 2004, 20:24) Repet ce vrei tu costa cel putin 100$ si nu se gaseste (sau nu am vazut eu cel putin) la magazine in ro. Baga anunt pe forumurile de IT ca vrei decodor ... o sa apara unul intr-un final (tipului caruia i l-am vandut eu pe al meu avea un anunt vechi de 2 luni ). |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:28 |