La rece merge bine, Cu motorul cald merge infundat
![]() ![]() ![]() |
La rece merge bine, Cu motorul cald merge infundat
alex_marius_dumitrascu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
- PH 81 KPA
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pompa de benzina ... motoras pas cu pas.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
pompa de benzina:demontat,vazut sita..etc
succes! |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
alex_marius_dumitrascu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 08 ![]() |
Am rezolvat!
Era pompa de benzina. S-a defectat ca am avut sita sparta si mai era si plina de nisip. Am schimbat pompa si sita si merge perfect. Sa aflu ce a fost am pus-o pe tester la IPSO Ploiesti. Super multumit si de pret si de ce mi-au facut. Apropo, m-a costat doar 36 Ron sa o pun pe tester. Muuuuuuuuuuult mai ieftin decat la Poliserv. Numai bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
- PH 81 KPA
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Bucuros ca ai reusit dar fa bine si izoleaza pompa ca are prostu obicei sa traga benzen si pe langa nu numai pe la sita..
Un sfat prietenesc pentru: "alex_marius_dumitrascu". Ai grija cu IPSO din Ploiesti ca taxeaza de te rup la buzunar si nici nu ai certitudinea ca au schimbat piesa cu pricina sau ca au pus ceva nou. Si Evita POLISERV cat poti.. mai slab pregatiti ca aia nu am vazut.. Mergi la Campina.. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:12 |