Idei de Cadou ?, Ce cadouri ati facut ...
![]() ![]() ![]() |
Idei de Cadou ?, Ce cadouri ati facut ...
luck |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
depinde ... multe ar fi
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Pai baga mare hai please , acum plec sa iau Brad , cine vrea ieftini si frumosi in piata Norilor e un nene acolo foarte de gasca si curat nu Tigan ....
De la 200 in sus ... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
naspa nici eu nu prea stiu ce sa iau ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
io am luat patine de gheata pt mada, patine de gheata pt sora mea , un mose optic + tastatura logitec pt maica mea
![]() madalina si-a primit cadoul asa ca pot sa-l spun ![]() sora mea inca nu , sper ca nu citeste forumul ![]() alte idei : 1. set de pixuri 2. ceva de la sex shop (pt prietena ofc) ![]() 3. ceva pentru birou (nu e prea indicat decat dc este workohoolic) 4. bijuteriile sunt destul de comune , dar fetelor (femeilor) le plac edit : deschid pe aceasta cale un serviciu de dat idei de cadouri . cine vrea? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GeorgeB |
![]()
|
daaaaaaa ...
ia sa va vad : varsta persoanei , ocupatia, hobbyuri interese ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Georgica, era un banc legat de patine...da' nu-mi permit.
![]() Eu sunt extrem de strimtorat asa ca fularele sunt la mare trecere din partea mea. ![]() Ideea e ca o anumita persoana a-nceput sa ma calce pe nervi si mi-e ca-i fac un cadou sa-l tina minte! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
exista niste broderii foarte frumoase disponibile in obor , pana in 100k
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai, fa-ma tu al dracu' ca din toata saracia sa cumpar o carpeta cu Rapirea din serai sau Fazan in Iarba si sa te cadorisesc cu ea! Si mai mult, sa ma supar pe tine daca n-o pui in masina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eu sincer ma refeream la fulare , trebuia sa pun ghilimele. nu era la sto raspunsul meu
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Apropos de cadouri! Nu stie cineva vre-un loc de unde sa poti cumpara pe bonuri de masa chestii mai diverse?
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Valentine |
![]()
|
Carrefour?! ..
|
--------------------
Ford
Focus
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Si eu eram in dilema mare cu nefasta, "norok" ca a inceput sa-i faca fite mobilul, asa ca de ieri i-am facut upgrade la telefon; cu Mos Nicolae am scapat mai ieftin, doar cu o trusa BU si niste maruntisuri...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Wolf @ 22 Dec 2004, 14:48) Si eu eram in dilema mare cu nefasta, "norok" ca a inceput sa-i faca fite mobilul, asa ca de ieri i-am facut upgrade la telefon; cu Mos Nicolae am scapat mai ieftin, doar cu o trusa BU si niste maruntisuri... La mine taman pe dos, m-a lasat telefonul, de fapt i-a tras fii-mea una de l-a lasat doar cu tastatura. ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Fii-mea are 1 an si 4 luni. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 22 Dec 2004, 15:18 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Apropos de cadouri! Nu stie cineva vre-un loc de unde sa poti cumpara pe bonuri de masa chestii mai diverse? Mergi la sigur in CORA, la CARREFOUR nici vorba sa poti lua si altceva decat mancare pe bonuri . |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg, Marty vinde fulare? E stramtorat ca nu vinde prea multe? Pai sunt urate?
![]() Serios vorbind acum, si eu sunt la mare ananghie, ca vrea sa gaseasca sub brad cadoul, si eu n-am nici o idee. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
1. Marty vinde fulare
2. Marty vinde o cantitate ok 3. Marty nu vinde lucruri urite sau stricate 4. Marty combina utilu' cu placutu' si ia banii dintr-un buzunar si-i baga-n celalalt, in felul acesta scapind si de cadouri. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Pai daca Marty vinde fulare,de ce nu ne arata Marty si noua o mostra,poate cumparam si noi........
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
GeorgeB |
![]()
|
marty lumea vrea poze. baga !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
luck |
![]()
|
Pai sa vedem :
1. Patine . nope 2. Set de pixuri , hmmm ![]() 3. Sex shop ![]() ![]() 4. Bijuterii , iara nu , ca are destule si poarta aur care e cam peste bugetu' meu . 5. Fular i-am luat anu' trecut un set cu manusi si caciula.. 6. Broderii ? hmmm ![]() 7. ..............??? please , pretty please .... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
|
|
Marty |
![]()
|
pentru ca Marty a fost mutat de la biroul din centru direct in drasticele imprejurimi ale Romaero S.A., la depozit, loc unde n-are camera sa faca poze.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Mutat disciplinar ?
![]() Daca,da,nasol moment. |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
GeorgeB |
![]()
|
OFFFF LUCK ....
urmatoarele cer un ochi al unui personaj feminin atunci cand le achizitionezi 1. articole de imbracaminte 2. o geanta 3. de incaltat , pantofi , cizme |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
Scuze de off topic: Nu stiu cine a fost mutat disciplinar, eu sau colegul care s-a mutat de aici la "Centru".
On topic: maine seara planuiesc sa ajung la intalnire. Cine vrea sa vada fulare sa apara maine intre 20.00 si 21.00 in fata Academiei Militare "Creioane Colorate". Pret informativ 200 mii lei, culori: negru, bordeaux, roz (citez: "ala care se poarta acum") |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Pisica din avatar are un fular?
![]() Si e suparata din cauza mutarii sau a fularului? ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:07 |