schimare culoare
![]() ![]() ![]() |
schimare culoare
catalin456 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
skoda
fabia2
2008
- ph-99-aaa
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Sunt cel putin doua metode de ati schimba culoarea:
1) din rosu o faci rosu metalizat sau o culoare apropiata de rosu =>deci culori apropiate de rosul initial => nu trebuie schimbat nimic in cartea de identitate/talon; 2) din rosu o faci albastru => in cazul nr.2 va trebui sa faci o identificare la RAR, completare in cartea de identitate a masinii + schimbare talon deci te va costa aproape cat o inmatriculare sau ma rog ... 250 - 300 RON cel mult. PS: Punctele nr.1 si nr.2 sunt pur exemplificative. This post has been edited by ionut.tanase: 14 May 2008, 11:12 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
catalin456 |
![]()
|
e vorba de cazul 2. trebuie sa recunosc, nu prea am experienta la faze d-astea. in ce consta identificarea la rar? o duc la ei si or sa-mi spuna da, e neagra nu rosie si or sa faca modificarea in carte? schimbarea de talon probabil la politie se face, nu?
|
--------------------
skoda
fabia2
2008
- ph-99-aaa
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Corect!
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La RAR te duci cu masina, cauta aia pe la seriile de motor, pe la seriile de caroserie, zgaraie prin diverse zone (ascunse) ca sa vada culoarea anterioara care o avea masina, dupa care fac o mentiune in CI (mie mi-au facut-o pe loc). Dupa care te duci la politie sa schimbi talonul.
La RAR se face programare. Problema e deplasarea pana la RAR, ca poate te opreste un politist si una ai pe talon si alta ai pe masina (culoare). La intoarcere nu mai e problema. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catalin456 |
![]()
|
ok. am inteles esentialul si sper sa ma descurc. merci pentru ajutor
|
--------------------
skoda
fabia2
2008
- ph-99-aaa
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Catalin, sa-ti fie mai usor, fa o programare on-line la RAR.
Poti printa programarea, iar pe ea scrie motivul deplasarii la RAR- vehicule inmatriculate in Romania la care s-au efectuat modificari ( schimbare de categori, de caroserie/sasiu, inlocuire motor, montare instalatii GPL, inlocuire suprastructura ) |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am rezovlato cu rar ii schimb culoarea din gry metalizat in negru perlat undeva pe langa rar voluntari... deci no problem cu politia sa ma opreasca
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:23 |