Cutie de viteze DSN URGENT!, nu am timp sa caut...
![]() ![]() ![]() |
Cutie de viteze DSN URGENT!, nu am timp sa caut...
LeMartin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 25 August 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Europa 2004 alba
- B-XX-XHV
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
CUtiile de viteze sunt identice dpdv mecanic. Adica se potrivesc la suruburi, etc .. se poate insa sa fie putin diferite rapoartele.
Cat despre DSN .. merita mai mult varianta B .. e vorba totusi de 700 EUR, bani care ii poti folosi pentru upgrade-uri la dsn-ul de 60KKm .. Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
cutiile sunt identice cu exceptia mecanismului ambreiaj( la dsn ai disc de 215si sistem hidraulic,la slz180 si sistem mecanic), dsn gasesti la cj cu 85-90mil din 2002 cam 180k dar merita te asigur
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
merita a2a cu 60.000 Km la 3700 Euro si mai negociaza si tu la bani ca e scumpa
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
n-are ce sa negocieze . ca e la firma ... si aia sunt cam dusi cu pluta
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
dsn clima, jante, eleron, proiectoare, metalizat, este practic noua, etc, bla- bla, 2700 euro cu 19000km si asta in conditiile in care mi-a fost desfacut motorul si calculati kilometrii de un mecanic pe care il stiu bine-bine, ....nu merita 4200 nici sa o bati
eu zic sa mergi in targ si daca verifici bine actele si ai putin noroc(eu am avut mult ca l-am prins pe asta in foame) gasesti pe la 3200-3700, preturile fiind luate de mine duminica This post has been edited by altisone: 25 Dec 2004, 03:22 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
3300 euro am dat acum 2 luni, pe o DSN Clima din 2002, cu 38k km; a, si cu cd player Sony pe ea. E drept, cunosteam proprietarul. Preturile amintite de tine mi se par cam mari.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:26 |