Thermal grease, Unde se gaseste ?
![]() ![]() ![]() |
Thermal grease, Unde se gaseste ?
MariusI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la conex pe maica domnului
banuiesc ca vrei sa-ti pui pe procesor, nu? ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
da, exact.
Merci, Ov Edit: se zice 'sa ti-o pui pe procesor' ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau exact vis-a-vis de conex de pe maica domnullui. Un magazinas pe colt cu accesorii de calculator. Am vazut cu ochii mei asa ceva, la o siringutza.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si io care stau peste drum de ei
![]() ce varza sunt . doar eu am voie sa ma critic azi ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
E cam scump la siringa; este si la pliculet, oricum un pliculet ajunge la 3-4 procesoare, pe putin... incearca la vreun service sau poate ai vreun prieten care se ocupa cu PC-uri.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
MariusI |
![]()
|
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
valoarea mea , valoarea mea ....
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
Este si la Vitacom:
pasta.JPG ( Size: 42.3k ) Number of downloads: 26 Insa pretul este cam cu 40% mai mare decat in poza(pret fara TVA si cu reducere ptr clienti fideli) Sper ca n-am facut reclama. |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
MariusI |
![]()
|
Multam, multam, o sa dau o raita maine, daca nu sunt toti la transat porcu
![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:55 |