cam cat ma coasta un vopsit la masina?
![]() ![]() ![]() |
cam cat ma coasta un vopsit la masina?
ady134u |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 January 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 30_04_08_1645.jpg ( Size: 53.97k ) Number of downloads: 315 w1_solenza_xx.jpg ( Size: 80.64k ) Number of downloads: 369 |
||
--------------------
solenza
confort
----
- CJ-09-BSH [B]T.S.R.[SIZE=7][COLOR=red]
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
La un service de cartier 10 mil.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
ma bn o vinzi si cumperi alta care sa aiba culoare dorita. nu merita nici timpul si nici banii investiti. gandeste-te numai la cate trebuie sa dai jos dupa ea pt a o vopsi
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
ady134u |
![]()
|
deci in primu rand asi vopsio pentru ca merita .....nu merita so dau ca masina pana acuma o luna a fost condusa in maxim 2500 ture si linistit de mama:D are 35 de mi km ...ii ca si nowa inca
deci mai bine vopsea |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si de ce crezi ca merita sa o vopsesti la 35000 km?Chiar nu ai ce face cu banii?Mai ales ca este vorba de o schimbare de culoare si trebuie sa scoti absolut tot de pe ea ca sa o acoperi ca lumea si tot se va vedea ca a fost vopsita.Si daca nu vei merge la un service foarte bun unde sa-si dea toata silinta sa faca treaba buna,intr-un an vei vedea ca va incepe sa sara sau sa se cojeasca vopseaua pe la diverse margini.
Vopseaua de fabrica ramane cea mai buna in lipsa unui service bine dotat si a unui vopsitor bun care sa vrea sa faca treaba,iar aceste lucruri costa. Eu zic ca te va ajunge undeva la peste 2000 ron,incluzand aici vopsea cu lac si intaritor+toate celelalte materiale necesare vopsirii,mana de lucru,demontarea si montarea masinii unde vei avea nevoie de un tinichigiu,un electrician si vreo doi mecanici pentru demontarea/montarea ansamblului motor/cutie viteze.Asta in cazul in care vrei sa faci treaba asa cum trebuie.Daca vrei sa dai rasoale,o vopsesti doar pe exterior ca pe taxiuri si scapi ieftin,iar la vanzare o vei da si mai ieftin. Las-o asa si foloseste banii pentru altceva daca nu vrei sa o vinzi. This post has been edited by cristio_79: 17 May 2008, 22:35 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ady134u @ 17 May 2008, 22:09) deci in primu rand asi vopsio pentru ca merita .....nu merita so dau ca masina pana acuma o luna a fost condusa in maxim 2500 ture si linistit de mama:D are 35 de mi km ...ii ca si nowa inca deci mai bine vopsea Daca masina nu e zgariata, nu e vopseaua sarita sau cojita ... nu are rost sa o vopsesti. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady134u |
![]()
|
poi numi place culoare:D
asi fi vrut sa am un bleu marin ....albastru deshis:) |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
CRUCiFER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 May 08 ![]() |
Sloenza mea e aceeas culoare ca cea lu' ady134u , din 2004 , 40000 km , dar la mine a sarit vopseaua de pe ea , adica au aparut puncte albe pe ea , mai ales in partea din spate. Stie cineva cum pot scapa de ele fara sa o revopsesc?
![]() This post has been edited by CRUCiFER: 18 May 2008, 09:03 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 RAPSODIE
- TM 15 NWO
|
|
BZ-23-SAM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
luati-va alta solenza.vand eu una
![]() ![]() This post has been edited by BZ-23-SAM: 18 May 2008, 11:54 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Cam cat m-ar costa o revopsire de spoiler spate? (s-a cojit un pic vopseaua)
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
beginer_driver Postat Astăzi, 12:52
Cam cat m-ar costa o revopsire de spoiler spate? (s-a cojit un pic vopseaua) ce rost are sa vopsesti tot spoilerul?..vopseste doar acea parte unde e vopseaua sarita..acopera restul spoilerului |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai vrea sa vopseasca totul pentru a nu ramane diferente de culoare pe spoiler.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
alex_DNK |
![]()
|
pai din kte am inteles ..s-a cojit un pic vopseaua. chiar daca i da cu un spray ceva mai inchis la culoare eu cred k va iesi la polishat. dupa acea nu va mai fi diferenta..cel putin asa am facut la a mea.
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
ady134u |
![]()
|
si la mie pe capota sunt puncte si ma enerveaza ....si astea le am de acuma iarna de la nisipul care il arunca pentru a nu aluneca pe drumuri:)
in rest ii ca o oglinda:X This post has been edited by ady134u: 18 May 2008, 19:28 Attached thumbnail(s) 18_05_08_1549.jpg ( Size: 24k ) Number of downloads: 319 18_05_08_1536.jpg ( Size: 70.18k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
o vopsire completa la un service respectabil: dacoserv, meridian te costa 4000 de ron.. verificat.. pentru o vopsea metalizata.. daca vrei nemetalizata e un pic mai ieftin..
bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
daca e p portiune mica de vopsea poti sa folosesti un creion corector de vopsea !!! eu am luat cu 7,5 ron de la un magazin specializat si sunt multumit !!! adevarul e ca nu am avut portiuni mari
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu se merita sa o vopsesti doar din motive preferentiale.
Vopseste-o cand e zgariata sau lovita. Eu am niste zgarieturi pe ea de vreo cateva luni bune si intr-un viitor as vrea s-a o vand, daca as vinde-o vopsita mai mult scade din pret daca ar fi fost nevopsita. Vopseaua originala conteaza. |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
ady134u |
![]()
|
ok ms:)
de sfaturi... miam luat sprey si vreau sa pun un eleron de solenza acuma si sa vopsesc si spatele ca mi sa dus in cateva locuri vopseua de la corcoduse arse pe ea:| This post has been edited by ady134u: 23 May 2008, 13:49 |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu mi-am luat un spray si vreau sa imi iau acum un eleron sa il vopsesc in culoare masini numai ca sigur cred ca o sa fie diferente.
|
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
unde gasesc si eu un eleron original de solenza?
|
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
ady134u |
![]()
|
montativa unul de evo daca tot vreti eleron:P
|
--------------------
solenza
confort
----
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_DNK @ 17 May 2008, 18:17) ma bn o vinzi si cumperi alta care sa aiba culoare dorita. nu merita nici timpul si nici banii investiti. gandeste-te numai la cate trebuie sa dai jos dupa ea pt a o vopsi Si tu faceai la fel ? Dar daca ai o masina mai scumpa ? Un sfat mai "ciudat" nu cred ca am vazut pe aici ! Ca pret , manopera este la 5 - 8 milioane , dar asta include toata pregatirea masinii , iar vopseaua si ce mai trebuie , cel mai bine e sa ti le cumperi singurel ! Asta pt o nuanta nemetalizata . Metalizata / perlata , maim pui cam 1,5 - 2 mil . Privat , la cuptor , cu totul ale lor ajungi cam 15 mil . Preturile NU includ tinichigerie ... ci doar pregatire de vopsit ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:11 |