Centura siguranta, stinga fata
![]() ![]() ![]() |
Centura siguranta, stinga fata
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Pai oricum ca sa vezi ce are trebuie sa dai jos ornamentul de pe stalp. Si atunci o sa vezi exact daca e identica cu cea din spate (si ne spui si noua).
Eu zic ca teoretic ar trebui sa fie la fel...dar nu bag mana in foc. Oricum consider ca e o problema ce trebuie rezolvata rapid pt ca daca centura nu revine inseamna ca practic ea nu se ajusteaza pe dimensiunea celui din scaun, deci poate fi prea larga ceea ce e grav (e ca si cum nu ar fi). |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
ionut_xx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 May 08 ![]() |
Salut, cand sa-mi pun centura s-a desprins cu tot cu surub de sus. Surubul are filetul stricat, am pus-o la loc dar acum sta cam iesita in afara chestia aia metalica care o prinde sus.
Cred ca daca trag ceva mai tare de ea cade iar, cum sa rezolv? This post has been edited by ionut_xx: 2 Oct 2008, 12:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
kaspersky da jos ornamentul ala de plastic aferent centurii cu probleme si vezi ca jos este cilindrul ala care iti trage centura pe el. Cauta mai bine pe acolo si vezi ca ca imbarligat firul de la inchiderea centraliza ta care duce la usa din spate. Il dezbarligi de acolo si il pui tu mai bine cu banda izoler pe acolo sa nu iti mai faca probleme. Spor !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
johny 69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 September 07 ![]() |
orice interventie la centuri trebuie efectuata in service autorizat .... e periculos
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- b-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:44 |