DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pod pedalier, trebuie schimbat

ovidiun
post 22 May 2008, 11:38
Post #1

Membru...fara drepturi.

Group: Members

Podul pedalier pare din fibra de sticla, nu stiu...mi-a mai zis cineva ca ar fi tabla mangaloasa wacko.gif . E moale pe margine, se mananca. Unul nou am vazut la67 lei dar e tabla subtire, foarte subtire mi se pare.

E vreo solutie mai buna?

Daca ajung ca Fred si Barney? radmasa.gif

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kruger
post 22 May 2008, 12:13
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

smile.gif) ce spui tu acolo smile.gif)

Podul pedalier e din tabla. Si nu, nu e foarte subtire. Printre alte chestii, am schimbat si reperul asta la masina mea. Sfatul meu e sa ai un tinichigiu bun (care sa faca treaba ca la carte), si sa iei pod pedalier de Pitesti. Vezi sa nu mai fie si atlceva mancat (contrapraguri, stalpi, etc)

Bafta mare.

Mai exista posibilitatea ca pedalierul sa fie in stare buna (dar trebuie curatat bine) si doar in anumite locuri sa fie mancat. In acest caz, merita sa-l peticesti, nu de alta dar schimbarea intregii podele nu e operatiune de facut pe genunchi.

Bafta.

--------------------
Honda Accord 2005, Sport Tourer Automatic 2.0
VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA
+
ovidiun
post 22 May 2008, 12:38
Post #3

Membru...fara drepturi.

stiu ca nu e de facut pe genunchi. Mi s-a spus ca ma ajunge cam 200 lei cu tot cu pod + service. Dar mi s-a parut exagerat (nu ca as fi mare expert!! blush.gif )

22 May 2008, 12:41:
Daca ma gandesc mai bine podul la 67 lei parea de tabla de 1 (la cat ma pricep eu!!). La un alt magazin am intrebat si era 140 lei dar nu l-am vazut, il aveau in depozit. Dupa bani, aici cred ca era diferenta!!! Take care!!!

22 May 2008, 12:43:
merci Kruger

This post has been edited by ovidiun: 22 May 2008, 12:43

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
Kruger
post 22 May 2008, 12:44
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Da, exact. Cel de Pitesti e mai scump. Tu iti stii bugetul, dar sfatul meu bine intentionat e sa nu iei Connex.

Vezi ca trebuie data jos polita, torpedou, scaune, schimbator, etc. Sa ti le puna bine la loc dupa aia.

Vezi sa prinda bine pedalierul de peretele antifoc, ca la mine au mai ramas spatii si imi suiera vantul pe acolo.

--------------------
Honda Accord 2005, Sport Tourer Automatic 2.0
VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 04:09
Forum Renault