aparatori_aripi
![]() ![]() ![]() |
aparatori_aripi
aammmmmmggggggg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) aparatori_aripi.jpg ( Size: 19.06k ) Number of downloads: 295 |
||
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|||
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Am montat aparatori de noroi si protectie aripi de cand am luat masina, (de origine, de restu nu stiu cum sunt) si pana acum nu am avut probleme, am avut demontata protectia si aparatoatrea acum 2 sapt cand am dus masina in service pentru aripa usor atinsa, stanga spate de catre un dobitoc in parcare, nu am observat nici un pic de rugina sau probleme. In principiu nu sunt probleme daca sunt montate corect. Pretul nu il mai stiu dar mai am facturile pe undeva....trebe sa le caut si am sa te anunt...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
aammmmmmggggggg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
chiar nu stie nimeni despre ce vorbesc sau nu si-a pus nimeni asa ceva?
22 May 2008, 16:50: am postat amandoi o data. mersi mult astept un raspuns de la tine. This post has been edited by aammmmmmggggggg: 22 May 2008, 14:50 |
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Bre dar nu cauti si tu de loc, poti sa mai forezi cred ca mai sunt...
http://www.daciaclub.ro/Protectii-aripi-t105751.html |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intra la bursa http://www.daciaclub.ro/index.php?act=SF&s=&f=5 si gasesti anunturi destule.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am dat cam mult, aparatori noroi 53 ron set fata 55 ron set spate
protectie aripi 73ron fata si 75 ron spate...cam mult dar fiind originale au mers la fix si dupa 12 luni nu am avut surprize cu ele. Asa ca nu regret banii dati chiar daca gaseam in piata alte modele mult mai eftine, eu asta am ales atunci ....dar sunt multumit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Le-am cumparat dimtr-un magazin din Iasi la 850 mii toate 4. s-au potrivit perfect. cele originale bat undeva la 1,4 mil
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:03 |