bucsi bieleta cutie de viteze, cum le schimb
![]() ![]() ![]() |
bucsi bieleta cutie de viteze, cum le schimb
vallyyy |
![]() ![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
pai tu cumperi piese dupa auzite ? nu te-ai dus cu bieleta vechie sa vezi daca seamana ?
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
pai nu e dupa auzite ....eu am bieleta cu tampoane modelul mai vechi ,acum se fabrica alt model cauta si tu prin magazine sa vezi ca nu vorbesc prostii .......oricum astazi am pus-o pe cea veche, reconditionata desigur, si merge perfect
![]() This post has been edited by vallyyy: 22 May 2008, 22:11 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bieleta care ai cumparat-o probabil ca era pentru cutie in 5 viteze(cele in 4 sunt mai lungi),ambele cred se fabrica si in modelul nou.Bucsile de cupru eu le-am scos cu surubelnita pe una si pe cealalta care nu a iesit cu dalta si ciocanul(in orice caz am sfaramat-o si am scos bucatile).Ce iti recomand este ca siguranta care se pune dupa bieleta sa nu sara de pe maneta sa te asiguri ca sat acolo,eu de exemplu nu am avut acest noroc.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:07 |