o problema...cine ma poate ajuta?
![]() ![]() ![]() |
o problema...cine ma poate ajuta?
petrysorr2006 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
ai servo frana ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ori aer fals la servofrina ori fantomele(in orice caz ceva inexplicabil de catre mine).
![]() |
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(petrysorr2006 @ 22 May 2008, 22:03) sal. la dacia mea din 88 a aparut o problema foarte ciudata.. cand bag in marsalier..merg cat merg si cand vreau sa pun frana se opreste motorul. acest lucru se intampla numai la marsalier. am incercat la franare sa apas mai tare ambreiajul...dar nu prea are efect. stie cineva ce ar putea avea? Aer fals pe la servo sau nivel mic in CNC !!! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Salut.E culmea sa crezi ca din cauza servofranei se opreste motorul .Dupa cunostintele mele servo-frana functioneaza si cand masina merge cu fata.Sau nu-i asa?S-ar putea sa ai o problema electrica legata de bulbul de marsarier.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(pavel_daniel @ 23 May 2008, 09:36) Daca ar fi o problema electrica ar trebui ca in momentul cand a bagat in marsarriere sa si opreasca nu sa se intample si citez "merg cat merg si cand vreau sa pun frana se opreste motorul " QUOTE(petrysorr2006 @ 22 May 2008, 22:03) cand bag in marsalier..merg cat merg si cand vreau sa pun frana se opreste motorul. acest lucru se intampla numai la marsalier. Eu cred ca nivelul in CNC este de vina , explicatia d.p.dv. al meu ar fi ca in momentul cand masina se deplaseaza in marsarriere ,botul masinii se inclina spre fata ,automat si nivelul benzinei din CNC se inclina spre partea respectiva astfel existand riscul ca jicloarele cel principal si cel de refulare ( merg cat merg si cand vreau sa pun frana se opreste motorul ) sa ramana descoperite ,astfel in momentul cand se pune frana , benzina din CNC se loveste de peretii sai, se produc "valuri " nealimentandu-se si astfel motorul nefiind alimentat moare . Ma rog ,parerea mea ... ![]() This post has been edited by Minel: 23 May 2008, 09:53 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mwaaa... minele... CNC nu e cat rezervorul sa se plimbe benzina de colo colo...
![]() Problema poate fi de natura electrica, probabil un scurt pe la becurile spate. Incearca sa scoti firele de la sonda de mers inapoi si vezi daca tot face. |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Minel |
![]()
|
QUOTE(Buyaka @ 23 May 2008, 10:19) Mwaaa... minele... CNC nu e cat rezervorul sa se plimbe benzina de colo colo... ![]() Problema poate fi de natura electrica, probabil un scurt pe la becurile spate. Incearca sa scoti firele de la sonda de mers inapoi si vezi daca tot face. Si atunci de ce nu se opreste imediat cand a introdus in marsarriere ,si merge cat merge si apoi ,chiar el scrie "merg cat merg si cand vreau sa pun frana se opreste motorul " |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mai logic ce zice Minel.
la fel se intampa si cand acc. si e nivelu in CNC aiurea. sau mergi ce mergi si acc tare. trge prea multa si se goleste inainte sa deschida pontoul si ramanand fara benz se opreste sau da in nas urat. sao, verifica CNC. 7 si 13 mm sau 8 si 13 daca ai plutitor de alama. eu il tin la 8 si 12 si nu da neam in nas de la cnc. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
tocmai...cand pune frana botul masinii se ridica,,,,,,,,ca la plecarea de pe loc.la plecarea de pe loc de ce nu se opreste ?
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Mwaaa... minele... CNC nu e cat rezervorul sa se plimbe benzina de colo colo... faza cu nivelul in CNC este reala ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bine, tot offtopic, da' CNC-ul unui motor d-ala de avion cred ca avea cativa litri lejer...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Bine, tot offtopic, da' CNC-ul unui motor d-ala de avion cred ca avea cativa litri lejer... asta nu stiu... dar in orice caz fortele sunt mult mai mari decat la o masina... deci tot la acelasi lucru ajungi |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
petrysorr2006 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
nu am servofrana. azi am dat cu spatele si nu mi s-a mai intamplat acest lucru...cu exceptia faptului k s-a oprit motorul la o bordura... eu cand mai merg cu spatele mai mult merg cu cv viteza...posibil sa fie de asta..
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by n3m0: 23 May 2008, 21:41 |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:33 |