Lumini bord, ceasuri bord
![]() ![]() ![]() |
Lumini bord, ceasuri bord
mihai 83 |
![]()
|
||
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|||
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
QUOTE(mihai 83 @ 25 May 2008, 14:39) Salut tuturor.Vreau sa imi schimb luminile din bord sa lumineze albastru sau verde.Cum pot face treaba asta?Trebuie sa schimb doar becurile din bord?Daca da cum se schimba?Si ceasuri suplimentare si-a montat cineva?Ma refer la cele care vin montate pe stalpul din stanga,nu la cele din bord pentru versiunile fara turometru s.a.m.d.Daca aveti asemenea modificari astept sfaturi si poze va rog.Multumesc!!! sunt convins ca daca dai o cautare,vei gasi mai mult decat necesarul...s-a discutat o gramada pe tema asta... ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
chiar daca s-a mai discutat pe tema asta eu v-as ruga sa veniti cu poze noi pentru ca pe cele pe care le-am vazut erau cam vechi.Si nu cred ca e un subiect total neinteresant.Asa ca astept poze daca vreti si aveti chef.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/CEASURI-BORD-page-2-t11932-s30.html
uite sefule dc ti-e lene sa cauti sau nu stii sunt acolo si luminile mele, poti posta acolo in acelasi topic dc ai ceva nelamuriri |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:58 |