DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lumini bord, ceasuri bord

mihai 83
post 25 May 2008, 14:39
Post #1

Membru stelist

Group: Members
From: Bucuresti nasol

Salut tuturor.Vreau sa imi schimb luminile din bord sa lumineze albastru sau verde.Cum pot face treaba asta?Trebuie sa schimb doar becurile din bord?Daca da cum se schimba?Si ceasuri suplimentare si-a montat cineva?Ma refer la cele care vin montate pe stalpul din stanga,nu la cele din bord pentru versiunile fara turometru s.a.m.d.Daca aveti asemenea modificari astept sfaturi si poze va rog.Multumesc!!!

--------------------
dacia super nova 2002-clima - B-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosmin_ms
post 25 May 2008, 14:46
Post #2

membru explorator

From: TG MURES

QUOTE(mihai 83 @ 25 May 2008, 14:39)
Salut tuturor.Vreau sa imi schimb luminile din bord sa lumineze albastru sau verde.Cum pot face treaba asta?Trebuie sa schimb doar becurile din bord?Daca da cum se schimba?Si ceasuri suplimentare si-a montat cineva?Ma refer la cele care vin montate pe stalpul din stanga,nu la cele din bord pentru versiunile fara turometru s.a.m.d.Daca aveti asemenea modificari astept sfaturi si poze va rog.Multumesc!!!
*

sunt convins ca daca dai o cautare,vei gasi mai mult decat necesarul...s-a discutat o gramada pe tema asta... blush.gif

--------------------
Renault MEGANE 2 2003
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
+
mihai 83
post 25 May 2008, 16:08
Post #3

Membru stelist

From: Bucuresti nasol

chiar daca s-a mai discutat pe tema asta eu v-as ruga sa veniti cu poze noi pentru ca pe cele pe care le-am vazut erau cam vechi.Si nu cred ca e un subiect total neinteresant.Asa ca astept poze daca vreti si aveti chef.

--------------------
dacia super nova 2002-clima - B-xx-xxx
+
Reckno
post 26 May 2008, 17:54
Post #4

Adaug tampiti in lista de warn logs!

http://www.daciaclub.ro/CEASURI-BORD-page-2-t11932-s30.html

uite sefule dc ti-e lene sa cauti sau nu stii

sunt acolo si luminile mele, poti posta acolo in acelasi topic dc ai ceva nelamuriri

--------------------
Renault Megane Coupe 2011 - MAG
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 23:58
Forum Renault