Program care citeste ce se scrie la tastatura, exista ?
![]() ![]() ![]() |
Program care citeste ce se scrie la tastatura, exista ?
florentin_n |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|||
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
exista. cauta KGB keylogger
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Orice program de tip keylogger. Caută pe Google.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
mii de multumiri.
|
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
90% din keyloggere nu merg daca ai antivirus.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.188 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
depinde ce antivirus are, se poate configura sa il lase sa mearga impreuna. N-as recomanda programe mari ca mananca din ram
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine stie...cunoaste...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Un program super tare care iti zice tot ce faci pe calculator este jaws, in general e folosit de nevazatori, din pacate nu stiu daca e si in romana
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.188 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ma, voi vreti sa spionati copchii ?
Cine stie ce porcarii si-or scrie astia, mai bine nu vreau sa stiu... Atunci e mai bun un program care sa spune pe ce site uri sta odrasla Faza zilei : ![]() ![]() De frica ca sa nu imi umble altii la lucrarile in desfasurare, ca sa le stearga din intamplare apasand pe unde nu trebuie, am instalat un program care mi -a sters toate fisierele de pe respectiva partitie. Am recuperat cam 90% din ele, dupa o munca de 5 ore si as fi recuperat mai mult, da am formatat partitia din nou si am copiat vreo 200 de mg pe ea inainte. This post has been edited by axabrt: 26 May 2008, 09:41 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
copchiii pe suparare, am impresia ca jumatatea, daca s-a ajuns la situatia asta, cred ca e mai bine sa-i zici pa si pu , la revedere , mai bine zis ea tie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
Lasa ca poate o fi vreo Elodie ?
N-as crede, sa scrie de la calculator. Pai ce fomeile nu stiu ca egzista programe d-astea ? Asa proaste-s ? Noo... daca scrie pe SMS si sterge SMS-u dupa ce-l trimite ? Atunci ce faci ? Pui mana pe telefon cand primeste cate un mesaj, si daca e de genul "Nu stii ce greu a trecut week-end-ul fara zambetul tau ispititor...te pup, dragostea mea...." si numarul e bagat in agenda ??? te uiti la ea ca boul in timp ce balbaie scuze de genul, ahh, ia uite iar a gresit X, sa ii zic cand ajung la birou... Deci depinde de situatie. Uneori e folositor, deoarece poti incepe sa faci sport, alergandu-l pe tipu de la birou care nu si-o poate tine acasa. Poti face mai mult de atat, in timp ce alergi poti sa cari o greutate pentru tonifierea bicepsilor, de exemplu o caramida, apoi poti exersa aruncari spre respectivul individ, dar mai cu mila asa, doar cat sa-i rupi picioarele, daca constati cumva ca nu-l mai poti prinde. ![]() This post has been edited by axabrt: 26 May 2008, 09:54 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 May 2008, 10:36) Ma, voi vreti sa spionati copchii ? Cine stie ce porcarii si-or scrie astia, mai bine nu vreau sa stiu... Atunci e mai bun un program care sa spune pe ce site uri sta odrasla Spioneaza nevestele. Daca faceai si tu asta la timp acum te plimbai tot in logan ![]() 26 May 2008, 11:20: QUOTE(axabrt @ 26 May 2008, 10:50) Pui mana pe telefon cand primeste cate un mesaj, si daca e de genul "Nu stii ce greu a trecut week-end-ul fara zambetul tau ispititor...te pup, dragostea mea...." si numarul e bagat in agenda ??? te uiti la ea ca boul in timp ce balbaie scuze de genul, ahh, ia uite iar a gresit X, sa ii zic cand ajung la birou... Deci depinde de situatie. Uneori e folositor, deoarece poti incepe sa faci sport, alergandu-l pe tipu de la birou care nu si-o poate tine acasa. Cine e patit cunoaste. ![]() This post has been edited by Sony: 26 May 2008, 10:20 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
fabius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 May 08 ![]() |
Vezi ca era si un program care stoca toate parolele care se tastatu de la pc-ul tau, daca pentru asta iti trebuie.
|
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:23 |