Tobe luate din targ, Bune sau proaste! Oricum dejamagire
![]() ![]() ![]() |
Tobe luate din targ, Bune sau proaste! Oricum dejamagire
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Incearca sa verifici suruburile de strangere ale saxofonului, in partea dinspre motor; in general (mie mi s-a intamplat) se deplaseaza nitel cand schimbi restul...strangi cu o cheie de 17 suruburile alea cu arcuri (atentie sa fie rece toba, sa nu te arzi). Daca nu, tot acolo e o garnitura, verific-o.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din nefericire ai cazut in cursa Conex
![]() Zgomotul este dat de toba finala, cea de conex. Pot sa iti spun din experienta ca tobele facute de conex sunt jalnice din toate punctele de vedere. Au tabla subtire, netratata anticoroziv si sitele din toba se deplaseaza in functie de cum bate vantul. Tinand cont de modul de functionare al unei tobe de esapament, daca se deplaseaza o sita deja poti spune ca ai zgomot. Oricum, nu te impancienta, cam pe la vara (in 2005) va trebui sa iti schimbi cel putin toba finala ![]() Eu unul sunt pentru ideea de tobe inox (circuit complet). Spor. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bc_17_ral |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 January 05 ![]() |
Tobele de Conex sunt bune ....de aruncat.
Am schimbat si eu toba finala la DSN si am zis ca daca e mai ieftina aia de Conex salvez niste bani.La 1 luna dupa ce am schimbat toba am avut o surpriza f neplacuta sa constat ca motorul nu mai trece de 2000 rot/min si am mers in service.Acolo mi s-a spus la o prima vedere(masina turata de cateva ori de mecanic) ca am catalizatorul spart si sunt un om fericit ca tre sa iau altul.Dupa spaga de rigoare mecanicul a zis ca urca masina pe elevator sa vedem unde a fost lovit catalizatorul.Aici surpriza,totul era ok in schimb toba finala era infundata(Conex) si a trebuit sa cumpar inca o toba dar de data asta de uzina. |
--------------------
dacia
supernova
- bc 17 ral
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa cumpar tobe de SN de INOX, borla din targ. Are un nene acolo la vreo 200 RON fiecare bucata. A zis ca da garantie(3 ani parca), ca nu tb montate la service Dacia, ci la orice service.
Acum am eu incredere ca ce cumpar de la acel nene e Borla INOX (pe ele asa scrie - cumva gravat in metal). Ca nu sunt reconditionate sau alte nebunii? Ce credeti de garantia oferita, nu e o mare teapa? |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mergi pe site-ul BORLA si compara cu preturile si garantia lor.
au si service in Buc. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Borla in Bucuresti: http://www.pilotauto.ro/ro/
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tuneam |
![]()
|
OK, merci. Deci sa inteleg ca nu ar fi de incredere produsele din Vitan? La tobe ma refer.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Greu de spus... totusi ce garantie poate sa-ti dea nenea ala.
Astazi e, maine nu mai e! Macar conpara produsele (pret, aspect) cu cele de firma. Daca pretul este apropiat mai bine iti pui BORLA de la mama ei |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Esapamentul "de origine"/"de uzina" este Borla! Ca-l iei de la nenea ala sau ca-l iei de pe Mihai Bravu, e acelasi lucru, doar pretul difera (citeva sute de mii, maxim 3). Cert e ca pe Mihai Bravu stii sigur ca ai garantie, la nenea ala.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tuneam |
![]()
|
Marty, e vorba de cele de inox, nu de cele "de uzina". Cele de inox la Pilot costa 530 RON iar la nenea din Vitan 390 RON. E totusi o diferenta.
Monatul trebuie sa fie in ambele cazuri pe la 35 RON. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:32 |