sandero vs supernova
![]() ![]() ![]() |
sandero vs supernova
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|||
530d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 April 07 ![]() |
Eu am folosit și supernova și solenza și pot să spun că motorul chiar trăgea bine dar în rest era o cocioabă lângă logan. Caroseria era o cușcă, ușa spate scârțîia ca dracu, suspensia era foarte joasă. Pe uși nu puteai nici să închizi nici să deschizi și fluiera vântul ca în daciile vechi. Eu personal sper că Sandero o să fie mai apropiat de Logan fără zgomotele și problemele de comfort a lui supernova/solenza.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In acelasi spirit am putea compara Sandero cu matizul, cu care chiar seamana destul de mult.
Matizul a fost masina buna, nu prea cred ca Sandero o sa se ridice la nivelul ei. Este ca sunt cam aerian. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu o sa se ridice la nivelul matizului?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu spun ca aceasta discutie e pentru sectiunea DIVERSE
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt posesor de Solenza de 4 ani.
Sunt super multumit de consum si, in general, de prestatia masinii. De schimbat nu am schimbat decat servofrana, pompa de frana si repartitorul si bineinteles consumabilele. Pentru mine, daca Sandero va fi cel putin la fel ca solenza si va avea pret similar cu loganul, dacia ma va avea de client in continuare. Ce ma intriga este consumul declarat pentru sandero: la acelasi motor de 1.4, Solenza are declarat 8.6 in oras iar Sandero 9.6 desi e mai usor ![]() De abia astept drive-testul |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca la drive test iti vei da seama ca mai sunt si alte "chestii" in afara de "acelasi" motor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mi se pare mie sau NU e acelasi motor?
E7J vs K7J... ![]() In ciuda aceleiasi puteri, pot exista diferente. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
va trebui sa asteptam drivetestul desi pare ciudat consumul mai mare ca al Loganului desi masina e mai usoara .
oricum iei o masina noua la 9000 de euro |
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ete fleosc..asta-i motiv? iei masina noua si la 5000 de euro daca vrei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ion73 |
![]()
|
cumpar eu masina noua la 5000 euro cu abs ,aibag si clima ...
ma refeream la o masina cat de cat dotata |
- Albert Einstein |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:11 |