DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident cu dauna totala, nemultumit de suma despagubita

Andu2k8
post 27 May 2008, 15:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!
Mam inscris aici special sa ascult un sfat, o parere, un gand bun, o situatie prin care ati trecut si voi sau mai bine zis nu va doresc asa ceva...

Datele problemei:

-Pe 18.04 am avut un accident

-Sunt pagubit la RCA Alianz Tiriac

-Mi sa facut dosarul de dauna totala si valoarea declarata de inspectorul de daune este de 2875E

-Mentionez ca masina in culpa este Ford Focus 1.8 TDCI An 2001 3usi

-Nu mi se pare corect ca pe mine sa ma despagubeasca doar cu 2850E + masina...

-Sunt constient ca pot refuza oferta lor. Fapt care lam si facut

-Mai stiu ca nu sunt obligat sa imi ramana mie masina si pot alege sa fiu despagubit total

-Ce mma sfatuiti sa fac?Inante de a actiona in instanta Asigurarea. Am mult mai multe lucruri productive de facut decat sa umblu prin tribunale...

-De unde pot lua mo valoare reala si legala a masinii mele?

Amm mai studiat putin problema si auzisem ceva de un catalog SWACKE....insa nu stiu nimic concret

Va multumesc pentru timpul acordat si astept cat mai multe opinii si pareri legate de problema mea

Sa aveti o zi buna si feritiva de criminali ca uite ce se intampla....noroc ca suntem sanatosi...

<span class='edit'>27 May 2008, 15:57:</span>
Am revenit cu niste poze sa faceti o idee despre dauna....Evemntual daca aveti prieteni, cunostiinte care se ocupa cu masini avariate si vad asta ca o afacere...

*** oferta de vanzare stearsa de moderator ***

This post has been edited by adi_ar: 27 May 2008, 16:30

Attached thumbnail(s)
042608.JPG ( Size: 74.48k ) Number of downloads: 284
150431.jpg ( Size: 119.66k ) Number of downloads: 302
150449.jpg ( Size: 120.69k ) Number of downloads: 271
150509.jpg ( Size: 84.43k ) Number of downloads: 238
150525.jpg ( Size: 119.03k ) Number of downloads: 243

--------------------
Ford Focus 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 27 May 2008, 15:59
Post #2

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Imi pare rau pentru cele intamplate dar te rog sa respecti urmatoarele:
1. Nu scrie cu majuscule, asta inseamna ca strigi. Nu cred ca strigi la noi daca ceri sfaturi.
2. Nu se admite limbaj irc, scrie romaneste, altfel se sterge !

Bine-ai venit pe forum, sunt convins ca vei primi raspunsuri dar te rog reediteaza cele scrise. In caz contrar topicul se sterge.

LE

1. Citeste aici despre modul de evaluare al autoturismelor si despre RCA in general.
2. Cautand in sectiunea Asigurari, de fata, vei gasi multe experiente legate de modul (legal, civilizat si corect) in care poti cere lamuriri legate de cuantumul sumei despagubite.
3. Cand spui "feriti-va de criminali" te referi la persoana vinovata de producerea accidentului, sper !
4. Pentru vanzare cred ca ar fi mai bine sa postezi la sectiunea BURSA.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Andu2k8
post 27 May 2008, 16:31
Post #3

Membru incepator

da...exact la aceea persoana...dupa incident ce imi spune el mie...imi pare rau....doamneeeee....eram cu nevastamea ca nus' cei faceam....
in loc sa fie fericit ca toata lumea e ok...sanatoasa...mmai isi si cere scuze...

deci in concluzie in Romania pe langa faptul ca tre sa conduci prudent pentru tine treb; sa poti evita "toti playeri" care nu stiu unde le e capul....

--------------------
Ford Focus 2001
+
ViperRS
post 27 May 2008, 17:55
Post #4

Membru autentic

From: Cluj Napoca

Cat de tare e afectata caroseria? Din ce se vede in poza pagubele nu sunt chiar asa mari in afara de parbriz, aripi si capota nu par sa fie lovite tare lonjeroanele. Eu zic sa iei banii de la ei cei 2870 si sa repari masina daca cutia de viteze si motorul nu e afectat. Ar trebui sa iti ajunga banii daca gasestui airbaguri la dezmembrari, sau poate poti lua si noi daca ti la masina si vrei sa o mai pastrezi. Parbirzul pare ca s-a spart din cauza airbagului jenant.

This post has been edited by ViperRS: 27 May 2008, 17:56

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
+
Andu2k8
post 27 May 2008, 18:43
Post #5

Membru incepator

2850....pf...never forever...tie tiar conveni sa te mutumesti cu 2850euro si cu o masina care nu stii cate "ascunsuri" are dpa ce o demontezi....cine stie cate alte neplanificate mai ascunde "bijuteria"...nu in niciun caz...in conditiile in care pe mine ma costat aproape 7k juma sa o aduc in tara..taxa de prima inmatriculare...

si acu fa si tu un calcul dk teai multumii cu sumele astea

le mai dau maine dim o sansa sa mai creasca suma...
revin cu detalii

--------------------
Ford Focus 2001
+
ViperRS
post 27 May 2008, 19:16
Post #6

Membru autentic

From: Cluj Napoca

masina totusi e din 2001, poate chiar 2000 data productiei, problema la tine sigur a fost taxa de prima inmatriculare care si pe mine m-a omorat. Totusi cere-le un document scris cu modul in care au ajuns la acea suma.

This post has been edited by ViperRS: 27 May 2008, 19:16

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
+
Andu2k8
post 27 May 2008, 19:56
Post #7

Membru incepator

masina e din 2001 intradevar dar am avut o "pila" la ford si mia dat dupa seria de sasiu luna exacta cand a fost fabricata respectiv luna 9 din 2001 deci masina ar fi mai de graba 2002 sau ma rog tinde spre 2002...luna cand o fost vanduta si a intrat grantia in vigoare...unde a fost vanduta si asa mai departe...in scris...nu in vorbe...care am atasato la dosar...

cei mai bizar faptul ca prima data mia oferit 3800e...am mai strans eu niste documente 4400e si acum dupa ce iam adus asta de la ford...scade brusc la 2800e...la bufnit rasu si pe el...miane sa vad ce rezolv...

multumesc inca odata....

--------------------
Ford Focus 2001
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 22:36
Forum Renault