Are cineva un Thomson?, (thomson, nu thompson!!!)
![]() ![]() ![]() |
Are cineva un Thomson?, (thomson, nu thompson!!!)
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Am eu TV marca asta. Nuj daca mai am certificatul de garantie, insa poti sa intrebi in orice Altex sau Media Galaxy, ca iti zic ei.
Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat pana acum la Altex, Domo si Carrefour. La altex mi-au spus ca au avut acum vreo juma' de an, dar nu mai au nimic. Ceilalti n-au avut nimic Thomson.
In alta ordine de idei: stie cineva vreun service pentru camere video? Multam fain. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.gigamol.ro/Descriere_produs/Ele...re/21MH182/387/
asa ceva te intereseaza?, da un mail la aia si roaga-i sa-ti dea o adresa |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sau scrie la Thomson firma mama direct si te vor ajuta ei...eu asa mereu.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
tatabobu |
![]()
|
Raspunsul celor de la firma-mama, poate mai trebuie si altcuiva:
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 30.62k ) Number of downloads: 65 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:50 |