am o mica problema!, arcuri de nova
![]() ![]() ![]() |
am o mica problema!, arcuri de nova
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 1 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|||
dumi_geo2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 25 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Un arc costa in jur de 90 lei si ar trebui sa gasesti la orice magazin de piese auto care are piese de dacie. Multa bafta! |
--------------------
Dacia
Nova
2000 GLI
- B 21 ZOJ
|
|
![]()
|
ohh frate da scump mai e:(pe la dezmembrari stie careva?
![]() |
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
fii atent.
du-te la un magazin si roaga pe cineva sa iti zica lungimea unui arc de nova fata. apoi masoara diametrul lui si cu dimensiunile care le ai te duci la dezmembrari si cauti. cu 50 ron le cumperi pe amandoua...dar ai grija sa nu fie prea rigide si iti trebuie si presa de arcuri cand le vei monta. eu asa am facut pe spate si am gasit...cu 4 beri am rezolvat problema ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]()
|
ms de info,am sa ma duk pe la dezmembrari prin iasi sa vad care e treaba.apropo stiue careva din iasi unde ma pot duce la dezmembrari ?
|
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(apollo @ 1 Jun 2008, 19:26) fii atent. du-te la un magazin si roaga pe cineva sa iti zica lungimea unui arc de nova fata. apoi masoara diametrul lui si cu dimensiunile care le ai te duci la dezmembrari si cauti. cu 50 ron le cumperi pe amandoua...dar ai grija sa nu fie prea rigide si iti trebuie si presa de arcuri cand le vei monta. eu asa am facut pe spate si am gasit...cu 4 beri am rezolvat problema ![]() Ieftin ca braga, pe la schroturile de la noi fara 100 de lei arcu nici nu stau fraierii aia de vorba. Nu dau banii astia pe un arc second nici mort. Mai bine imi iau suspensie sport cu totul. This post has been edited by anndi: 2 Jun 2008, 08:27 |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
In Bucium, este un atelier de dezmembrari (spre schitul Paun). Acolo intrebi de arc de SuperNova (au dezmembrat DSN, poate mai au arcuri; pretul e sigur mai accesibil decat la magazin
Mai stie careva vreun atelier de dezmembrari in Iasi? (Am vazut ceva la iesirea din Letcani spre Podu Iloaie, dar au numai masini straine si mi se pare departe; la Valea Lupului, au doar componente, si e cam mic) PS si eu am schimbat amandoua arcurile de spate, care s-au rupt in urma coroziunii - in cate doua locuri fiecare! Dar alea sunt mai simplu si usor de montat, fixarea amortizorului alaturi de arc, desi nu e la fel de economica cu spatiul, usureaza considerabil interventia! Multumesc pentru intelegere si scuzati specificul local! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
![]()
|
ms frumos de informatii,azi mi-am schimbat amandoua arcurile si am cumparat 2 de la dezmembrari din bucium cu 50 de lei si chiar is aproape noi.toate cele bune baieti:)
|
--------------------
Dacia Nova Gti
Dacia Nova Gti
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:28 |