Zgomot ciudat, pls help!
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat, pls help!
supernovaFMI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 November 07 From: Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
MCV Van - 1.5 DCI - 50 KW - 2008
- NT 06 XCZ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ridica fiecare roata in parte si invarte.Daca sunt dusi rulmentii,se va auzi acel huruit cand vei invarti de roti.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
rellutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 November 05 ![]() |
Salut!
Si eu am avut o problema asemanatoare! Huruit, vibratie puternica dupa aprox 150km pacrcursi. Am descoperit-o in curbe pe Valea Oltului si de atunci nu m-a mai lasat. Am fost cu ea in service si era de la calamina(?) depusa pe pe discurile fata. Toata treaba a fost cam 1 mil, inclusiv manopera. Eu zic sa o rezolvi repede. Eu am lasat-o prea mult timp si la un moment dat mi-era frica nu mi se desprinda vreo roata asa de tare vibra. Numa' bine! |
--------------------
Dacia
Supernova
- ph 07 dnw
|
|
supernovaFMI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 November 07 From: Neamt ![]() |
DA...am schimbat si rulmentii pe fata, dupa recomandarea unui mare meserias...nik, nici o schimbare...mecanicul zice ca e planetara de pe stanga...nu cred...stiu ca bate dar nu are cum sa faca asa. Se poate sa fie de la discuri. Alte sugestii?
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV Van - 1.5 DCI - 50 KW - 2008
- NT 06 XCZ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Cat au costat rulmentii? Ms mult
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:01 |