DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dosar Dauna Casco, Intrebare legata de procedura

xgoldmine
post 9 Jun 2008, 09:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

Am si eu urmatoarea problema. Am un megane 2 si in urma cu 2 saptamani fratele a infundat pragul dreapta rau + protectie roata dreapta spate (un plastic).

A fost la politie, i-a dat autorizate de reparatie pentru "ce se vede", adica prag. Cand am intrebat, a zis ca asa este procedura.
La casco, la fel, au dat autorizatie pe ceea ce se vede, ramanand sa constate cei din service si sa despagubeasca si acest plastic.

Azi cand am lasat masina la service, inginerul de acolo mi-a spus ca ei fac constatarea, trebuie sa ma duc la politie sa-mi dea autorizatie de reparatie dupa care sa merg la casco, deschid alt dosar si apoi ei repara masina. Toate astea pentru un amarat de plastic care la REDAC Craiova costa peste 200 RON fara manopera.

Eu va intreb asa, astia sunt nebuni la cap? De ce 2 dosare daca cele 2 elemente s-au stricat in timpul aceluiasi eveniment?

Prin absurd, mergand pe logica asta, desi nu am CASCO cu fransiza 100 Euro (am casco incheiat pe 8 ani), daca ar fi fost asa, eu trebuia sa platesc 200 de euro, ca se deschid 2 dosare.

Astept parerile voastre,
Multumesc

--------------------
Renault Megane 2.2 Pack Autentique 2006 - DJ 11 AID
BMW 320D E90 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marius*
post 9 Jun 2008, 15:44
Post #2

Membru

Group: Members

xgoldmine nu trebuie sa se intocmeasca doua dosare de dauna!
In mod normal, inspectorul de dauna de la compania de asigurari, trebuie sa se deplaseze in service si sa constate el, eventualele daune ce nu pot fi vazute decat dupa demontare.
Presupun ca in actul de constatare de la politie exact lucrul asta au scris ("alte avarii la demontare")!?!?!
Te sfatuiesc sa soliciti inspectorului de dauna sa iti faca constatarea necesara!
Bafta !

--------------------
VW 1J5 ATD 2OO4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 13:33
Forum Renault