Motoare economice
![]() ![]() ![]() |
Motoare economice
BlueHack |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zici ca ti-a venit tie ideea? Sunt Trabanturi cu motor in 4 timpi de la vw din fabrica
![]() This post has been edited by argon: 9 Jun 2008, 13:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
mai precis cel care a fost pe VW Polo de 1,1
spor la modificari PS: da mai intai mai documenteazate .... motorul de Lastun e cam fix acelasi lucru cu cel de Oltcit special |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine motor de motocicleta. Daca tot nu vrei performante sau omologare..... unul de gS500 ar fi super, 500 cmc si 40 de cai racit cu aer. Are si cutie incorporata, trebuie sa gasesti doar diferential.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BlueHack |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 9 Jun 2008, 13:38) mai precis cel care a fost pe VW Polo de 1,1 spor la modificari PS: da mai intai mai documenteazate .... motorul de Lastun e cam fix acelasi lucru cu cel de Oltcit special Nope. Unul e boxer și celălalt e cu cilindri în linie. Plus că cel de Oltcit special dezvoltă mai mulți Cp și are consum mai mare. QUOTE(einstein1984 @ 9 Jun 2008, 13:46) Mai bine motor de motocicleta. Daca tot nu vrei performante sau omologare..... unul de gS500 ar fi super, 500 cmc si 40 de cai racit cu aer. Are si cutie incorporata, trebuie sa gasesti doar diferential. Ăsta ar fi în 4 timpi? Cât are consumul? În principiu m-ar interesa un consum cât mai mic (dacă s-ar putea 3-3,5 % ar fi perfect), să fie cât de cât fiabil și săl găsesc în România atât pe el cât și piesele de schimb. Și musai în 4 timpi. Omologare aș vrea, că am de gând să circul cu el pe stradă. Deși nu e musai omologare. Care dracu Garcea, ar sta să desfacă capota Trabantului să se uite să vadă ce motor are? Fiaturile alea mici, vechi și urâte (500 sau 600 parcă) cam cât consumau? Dar skodele vechi? This post has been edited by BlueHack: 9 Jun 2008, 20:19 |
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu iei mai bine tico direct decat sa te chinui cu cutia aia de carton presat? gasesti tico la 1000 si ceva de euro
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
BlueHack |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 9 Jun 2008, 18:15) nu iei mai bine tico direct decat sa te chinui cu cutia aia de carton presat? gasesti tico la 1000 si ceva de euro Nu e vorba să-mi iau o mașină. Deja am o Scala. Consumul lui Tico chiar nu mă atrage. La aproape 800 kg consumă 5%. Dar animalul din mine vrea numai Trabant. Să eliberez fiara din mine. Tico nu îmi place. Trabantul îmi place cu singura excepție că are un consum mare și nu are un motor fiabil. Deci nu caut sfaturi gen ia-ți x, y, z. Vreau neapărat Trabant și vreau cu ajutorul vostru să identific motorul în patru timpi cu consumul cel mai mic, care poate fi montat pe un Trabant. Mă interesa un motor multijet de la Fiat dar fiind > 10 000 mașina, nu cred că îmi permit să dau vreo 2000 pe motor. Așadar aștept să mă ajutați cu informații despre un motor mic și fiabil, pe care pot să-l găsesc în România și cu consum mic. This post has been edited by BlueHack: 9 Jun 2008, 20:29 |
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:42 |