Intrebare, pentru demontarea protbagajului
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, pentru demontarea protbagajului
Mihay_88 |
![]()
|
||
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) bare_portbagaj_pavilion_mic.jpg ( Size: 6.08k ) Number of downloads: 133 |
||
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu raman niciun fel de gauri. Este un sistem de prindere sub cheder, si acolo se prinde, fara a se face alte orificii.
L.E. Iar "gaurile" nu se vad, fiind acoperite de cheder. This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Jun 2008, 10:45 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba raman "gauri", in speta piulitele din structura plafonului, dar asa e standard, nu e nici o problema. Iar apa nu intra pe acolo pentru ca piulitele sunt ca o oala, au fund si pereti, nu are pe unde intra apa.
Dopuri trebuiesc pentru barele de MCV, care se prind altfel, nu pe sub cheder. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
1. vreau sa imi cer scuze ca am folosit prescurtari
![]() 2. inca sunt nelamurit.adica imi imaginez cum ar arata...dar tot nu sunt sigur. acele "gauri" ar fi direct pe plafon sau pe lateral sub cheder? daca as cere o poza ar fi prea mult ? ![]() This post has been edited by Mihay_88: 10 Jun 2008, 18:25 |
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Uita-te la orice logan pe care il intalnesti in cale. Poate fi si unul de la dealer...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Acele "gauri" sunt pe lateral, sub cheder.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Mihay_88 |
![]()
|
deci n-ar trebui sa fie nimic vizibil nu? daca sunt sub cheder....
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Nu e mai simplu sa te uiti la al tau sub chederul de sus cand deschizi usa???
Pune mana pe o cheie fixa si desfa suruburile !!! Da jos barele transversale si Gata ! Daca si asta e prea complicat roaga pe cineva cu un Logan, sa te lase sa te uiti sub cheder, Trebuie doar sa il indoi un pic cu mana cand usa este deschisa (sper ca stii) si ai sa vezi clar despre ce e vorba... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Banuiesc ca asta te intereseaza...
Attached thumbnail(s) IMG_0015.JPG ( Size: 186.06k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
acum sunt lamurit.va multumesc
![]() |
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Mai da' greu a fost sa te lamuresti ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Mihay_88 |
![]()
|
pai cam da..dar important este ca ma reusit
![]() |
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am si eu o intrebare, tabla sub acele suporturi nu se infunda deloc? Rog sa raspunda cei care chiar au folosit acele suporturi pentru dus bagaje, nu biciclete sau schiuri.
Multumiri! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu am avut tabla infundata la toate 4 prinderile, si dupa ce-am dat barele jos, si-a revenit tabla la loc, nu se cunoaste nimic.
O recomandare cu aceasta ocazie: folositi suruburi cu cap hexagon, altfel riscati sa nu puteti sa le desfaceti pe cele cu cap pentru torx. Eu a trebuit sa tai un surub cu bomfaierul, si nu am fost deloc fericit din cauza asta. Chiar am incercat inainte de taiere, sa-i fac canal pentru o surubelnita sanatoasa, si tot nu am reusit. |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Referitor la portbagaj, recomandarile mele :
- popnituri la capacele(de plastic negru) de la capetele barilor (se pierd usor) - daca nu v-au ruginit inca suruburile, bagati (putin) ulei sau vaselina, eu nu mai pot da jos o bara(doua suruburi se rotesc cu totul) Bine, daca imi bat capul il scot, da cu bataie de cap . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
putina vaselina pe filet inainte de montarea suruburilor ar fi excelenta. si inca o recomandare : nu lasati pavilioanle montate decat daca aveti de carat ceva. la viteza mare creste consumul din cauza aerodinamicii.
a doua chestie ar fi sa nu puneti mai mult de 80 de kg pe masina sus. This post has been edited by han_1.6 mpi: 3 Jul 2008, 15:57 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
si eu am avut tabla indoita.si a revenit cam in 24 de ore.ma speriasem ca nu mai revine.dar oricum am carat si greutati mai mari de 80 de kilograme si a rezistat si nu a ramas nimic indoit.
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:51 |