Fiat Punto 2002, Masinuta pt plimbare oras
![]() ![]() |
Fiat Punto 2002, Masinuta pt plimbare oras
Fygaro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0417.jpg ( Size: 430.75k ) Number of downloads: 5331 IMG_0418.jpg ( Size: 420.7k ) Number of downloads: 5636 |
||
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
luata direct de dincolo?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa o folosesti sanatos si fara incidente...
Este o maisnuta buna si robusta dar are 2 mari probleme care sigur le vei avea si tu pana intr-o 100.000 de km... 1) se duce computerul de servodirectie 2) se duce computerul de injectie Stiu asta pt. ca am un amic foarte bun care este mecanic la Fiat in Cluj...am vrut sa achizitionez si eu una si atunci mi-a spus de cele 2 probleme... In fine eu sper sa nu le ai deloc...cine stie... Ma indoiesc putin de cei 150 km/h la 3800 RPM..... poate 4800..... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Felicitari pentru masina. Am avut ocazia sa conduc si eu una si mi-a placut foarte mult, dar am observat o problema des intalnita la fiat punto...parghiile de la stergatoare, in sensul ca cea de la la stergatorul dreapta are obiceiul sa iasa si acesta sa nu mai functioneze datorita unu nit(cred...putin afon la asa ceva) si astfel parghia stergatorului dreapta iese de pe mecanism.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
s-o stapanesti sanstos si sa te bucuri de ea?
O intrebare am: 8 airbaguri?? ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos! Pretul mi se pare foarte bun (pentru cumparator,evident)in conditiile in care si pe matiz (sh) se cere chiar mai mult.Intreb si eu:era adusa de afara?
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Da fost adusa din afara, dar am luat-o din targul din cluj, chiar de la proprietarul din germania, a venit cu ea.
inmatricularea ma va costa 260E dar astept pana la 1 iulie sa vedem poate se va modifica in bine cu taxa de inmatriculare. Si da are 8 airbaguri: volan + pasager = 2 plafon stanga+ dreapta = 2 scaune stanga + dreapta = 2 si la stalpii din spate unde incepe haionul inca 2 masina are 6 trepte am gresit eu cu treapta 5 si 3800 rpm Azi am schimbat uleiul si placutele de frana , cost total cu filtru de ulei , ulei mobil1 4l, si placute bosh 160 RON. Am cumparat si chitul de distributie 370RON, urmeaza sa il montez, pe manopera mi s-a cerut 220 RON, |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos.Eu cred ca te va tine mai mult decat 100 000 km(la urma urmei ai 85 000 doar nu te-o tine doar 15 000 de km) daca o exploatezi cum trebuie si ii faci reviziile la timp.Nu stiu dc i-au facut facelift la Punto ca arata mai bine modelu vechi decat cel nou.
![]() This post has been edited by Gescu: 10 Jun 2008, 18:44 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa masinuta. Am avut ocazia sa merg cu una acum ceva ani si am ramas placut impresionat. Si vorba lui Gescu, arata mai bine inainte de facelift.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Foarte multe masini "de dincolo" au prefixul "NEA". Este o zona aparte din Germania ori...!? OnT: S-o stapanesti sanatos. P.S. Si CJ a devenit un mic cosmar? (ma refer la trafic) |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos fara incidente in trafic.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
OFF: @cristi....sa sti ca incepe si clujul la unele ore de varf sa fie cosmar. In rest e ok.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Bafta si sa o stapanesti sanatos!
E o masina Ok, am avut si eu una in 3 usi pana acu vreo 2 saptamani! Nu am avut probleme cu ea desi avea 139.000 la bord! Am vandut-o impreuna cu Symbolul ca sa imi iau Scenic, dar mi-a parut rau de ea! Problemele care mai apar sunt la motorasul de servo si nu la calculator (astea apar daca te duci la un service FIAT si incearca recalibrarea sistemului). Dar sunt mult mai rare la masinile de dupa aprilie-mai 2002 - modificare la motoras. Probleme la calculatorul de injectie apare la motorul in 16v de 80 CP, si mai putin la cel de 60 CP. Si mai sunt probleme la partea electrica, asa ca sa nu te sperii daca vei avea becuri aprinse in bord fara motiv (de exemplu cel de bec ars). Dar cu pierderile de ulei la axul cu came cum stai? Daca apar ma contactezi si iti spun cum sa le rezolvi. Si un sfat - pune xenon pe ea ca merge de belea pe farurile cu lupa! Merg H1 sau H7, depinde de tipul de far si de instalatia electrica montata pe masina! Si asa e varianta Punto 2 seria 1 arata mult mai bine ca cea cu facelift! Chiar ai 6 trepte pe 1.2 8v in 5 usi? Cutia in 6 se monteaza de regula la varianta 16 v Sporting? Oricum bafta si multi km fara probleme! ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Salve, poti sa pui te rog o poza cu stalpii spate unde scrie Airbag?
Nu de alta, dar eu nu am cunostinta de vreun fiat punto, din orice generatie cu mai mult de 7 airbaguri. Grande punto vine cu 7 airbaguri pe versiunile full: 2 frontale, 2 laterale, 2 cortina, 1 genunchi sofer, |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:23 |