Ambreiaj+cutie de viteze dacie papuc, toaca discul de ambreiaj in 150 de km
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj+cutie de viteze dacie papuc, toaca discul de ambreiaj in 150 de km
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
poi daca tu la 3 zile bagi 7 milioane...inseama ca la 4 zile ti`ai putea cumpara cate o dacia ca a mea
![]() glumeam ![]() sa revenim si eu am patit ca am parlit discu dar eu am facut o prostie o data... am mers cu masina pe ceva deal....si am schimabt viteza aiurea... si m`am oprit si apoi...am ambalat motoru....si s`o ars acuma... vezi cablul sa nu fie ... adica nu cablul...cablu este prins printr`o...o parghie sa`i spun... si sa nu departeze destul si sa se invartat tot timpul si de aia sa se strice |
-------------------- |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ambreiajul este doar efectul. Eu vreau sa aflu cauza si sa repar masina. Fiecare zi de neutilizare a masinii inseamna niste bani pierduti, fiind masina de munca.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca reparatia a fost efectuata in service autorizat dacia nu vad de ce a trebuit sa platesti de mai multe ori pentru aceeasi problema. Orice reparatie beneficiaza de garantie. Ar trebui reclamati la OPC. Odata pentru ca nu au facut treaba buna si odata pentru ca nu acorda garantie lucrarii.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Nu sunt sigur 100 % dar asa e si parerea mea, mecanicul e vinovat. Acolo este o problema de montaj / reglaj.
" Miroase a substanta din aia din ambriaj dupa numai un km mers cu masina. " Mie mi se indica, din cele spuse mai sus de tine, ca ambreiajul patineaza si/sau este supra solicitat ( 4X4 blocat pe cuplat ) Tinand cond ca masina este aproape noua este bine sa o duci intr-un service autorizat Dacia care sa faca constatare, reparatii si garantie. Dupa aceasta constati daca masina e cu probleme sau nu. This post has been edited by Daddy: 2 Jan 2005, 23:02 |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
madalina |
![]()
|
Am dus-o numai in serviceuri autorizate dacia, primadata in serviceul unde am facut toate reviziile cat timp a fost in garantie. Problema mea este ca vreau masina reparata cat mai repede. Dupa-aia vad eu ce fac cu cei care si-au batut joc de masina, de timp si de bani.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(madalina @ 3 Jan 2005, 11:52) Am dus-o numai in serviceuri autorizate dacia, primadata in serviceul unde am facut toate reviziile cat timp a fost in garantie. Problema mea este ca vreau masina reparata cat mai repede. Dupa-aia vad eu ce fac cu cei care si-au batut joc de masina, de timp si de bani. si piesele si reparatiile au garantie 90 zile conform legii. Mergi si le fa scandal ca nu se poate. Presupun ca placa depresiune nu mai functioneaza corect, dar asta nu se poate vedea decat cu cutia data jos... |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
madalina |
![]()
|
Au schimbat si placa de presiune o data.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am avut unh motor(made in Urss) care i-am schimbat placile de am inebunit la el!ce se intaplase:ramanea cablul agatat de pargia de prindere si astfel ramanea un pic cuplat!La ce service ai dus-o?In bucuresti?zi ca te duc eu la niste profesionisti adevarati!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:22 |