nu mai trage
![]() ![]() ![]() |
nu mai trage
nairpic20 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN
Clima 2002
- MH-02-WYB
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu cred ca vinovat de problemele tale este catalizatorul ... poti incerca sa schimbi fisele , bujiile ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Gandeste-te si la injectoare, si la motorasul pas-cu-pas.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Din cate stiu eu, motorasul acela nu are treaba cu lipsa de putere
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Innainte sa dai banii pe alte fise masoara-le rezistenta sa vezi daca sunt ok. Daca o fisa este intrerupta ar fi trebuit ca motorul sa mearga tremurand; fa si testul cu deconectarea fisei de la cate o bujie pe rand sa vezi daca se propaga scanteia pe motor.
Pe langa ce s'a mai spus aici mai poti de asemenea verifica si corpul clapeta.. sa nu fie sarit si sa i'ti traga aer fals. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu cumva daca-i trage aer fals motorul se tureaza ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
sorb,pompa de benzina,sita din rezervor!!!!trebuia aia de la service sa vada ce presiune ai la benzina,la intrarea in rampa de injectie...
succes This post has been edited by cosmin_ms: 15 Jun 2008, 18:48 |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
nairpic20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 June 08 ![]() |
motorasu pas cu pas nu vad legatura. incep sa cred k e de la rezervor(pompa,filtru) am schimbat benzina(am bagat lukoil de 98) si acu ba merge bine ba nu(probabil intra gunoaie). ma duc cu ea la service sa o verifice(iar). multumesc pt pareri
16 Jun 2008, 14:26: intrebare sa da greu rezervoru jos????? sa imi bag un ochi pe acolo sa vad daca e mizerie, sa verific pompa si ce o mai fi. trebuie sa am grija de ceva anume pe acolo?? pompa trebuie scoasa in anumit fel?? ceva reguli prin acea zona??? ![]() This post has been edited by nairpic20: 16 Jun 2008, 14:26 |
--------------------
Dacia
DSN
Clima 2002
- MH-02-WYB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:50 |