Traseu Timisoara-Brasov, cel mai bun...
![]() ![]() ![]() |
Traseu Timisoara-Brasov, cel mai bun...
UVN |
![]()
|
||
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|||
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
salve...
eu am fost anu trecut pe acelasi traseu, dar in sens invers, bv-tm... am trecut prin simeria-deva-sibiu-bv... drumu...cam aiurea...se lucreaza la poduri, semafoare...nu stiu daca s-a mai rezolvat ceva intre timp daca ai alte solutii...e mai bine...eu as prefera sa fac cativa km in plus decat sa-mi fac varza masina... |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta e singurul daca vrei sa ajungi la Brasov fara sa ocolesti...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
pai prefer un drum bun si mai lung decat unul prost si scurt
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
pai de la TM vii bine pana la sibiu.de la sibiu inspre brasov ii rupere...unele tronsoane...
This post has been edited by SebyAvrig: 16 Jun 2008, 12:29 |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(UVN @ 16 Jun 2008, 13:23) nu e prost decat putin, raportat la lungimea totala. Deci Timisoara-Lugoj-Deva-Sebes-Sibiu-Fagaras-Brasov. Desiii, Timisoara-Arad-Deva suna mult mai bine, mai lung dar bun. This post has been edited by argon: 16 Jun 2008, 12:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Timisoara-Arad-Deva, ca pe Recas e rupere! Doua semafoare, plus denivelari plus gropi. A fost ultima data cand am bagat masina pe acolo.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
UVN |
![]()
|
Timisoara-Arad il stiu , e super, Arad -Deva nu am fost...
This post has been edited by UVN: 16 Jun 2008, 12:43 |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
argon |
![]()
|
e foarte bun, nici o groapa, fara lucrari, dar trebuie sa stai dupa tiruri, ca sunt multe portiuni fara vizibilitate, dar stai linistit ca nu o lasa sub 90 km/h.
'fara lucrari' - pardon, un singur semafor la un podet la Ilia, e de stat 3-5 minute. This post has been edited by argon: 16 Jun 2008, 12:51 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
Drumul Sibiu-Fagaras-Brasov e varza. O ruta mult mai faina e Sibiu-Medias-Sighisoara-Brasov. Drumul e mai bun, dar ai grija la politie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Clar Timisoara-Arad-Deva-Sibiu, pe ruta asta am luat-o acum doi ani spre mare si am facut 12 ore mergand toata noaptea.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
UVN |
![]()
|
Incep sa-mi fac deja traseul in minte, cam asta ar fi: TM-Arad-Deva-Sibiu-Medias-Sighisoara-Brasov. Poate este mai lung, cam 6-7 ore, dar este drumul mai bun si voi avea si ceva de vazut. Multumesc tuturor.
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei neaparat ceva de vazut, eu zic ca ai putea sa incerci prin turnu severin, si astfel vezi si Dunarea la cazane apoi continui prin craiova-pitesti-brasov. De asemenea aici vezi culoarul rucar-bran, castelul bran etc.
Eu inca nu am ajuns pe acolo, insa mi-a aratat un prieten ce a fost,poze si m-a bagat in boala ![]() Insa mai zicea si ca drumul nu e in conditii prea bune in zona severinului ![]() This post has been edited by bossake: 18 Jun 2008, 08:51 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:44 |