Cum scap de warn?
![]() ![]() ![]() |
Cum scap de warn?
super_robitza |
![]()
|
||
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE 7. Sanctiuni c) O data la 6 luni, nivelul de avertizare se reseteaza la toti utilizatorii. In cazul acumularii a 10 avertizari in decurs a mai putin de 6 luni, administratorul poate poate decide blocarea temporara sau definitiva a accesului la forum pentru persoana in culpa. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
super_robitza |
![]()
|
merci.
Se poate inchide topicu. |
--------------------
Reanult
Megane
and a little turtle |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu chiar ... de fapt la fiecare 2 luni de la avertizare, aceasta se reduce cu 10%.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
super_robitza>>asta era motiv sa deschizi topic ? pentru 10 % warn? si eu mi-am luat warn a doua zi dupa ce am intrat pe forum ...warn dat de dragul artei zic eu...dar asta e...prea putin ma interesat ca e 10 % warn acolo...mai mult ma deranjat numele celui care a dat warn ca aparea mereu acolo...in rest numai de bine....stiam ca voi respecta regulile asa ca nici gand de probleme...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
super usere robitza, daca vei continua cu scrisul aiurea si prost iti vei lua warn incontinuu, aia 10% sunt doar de inceput asa. Inteleg ca ai 14 ani, ca traiesti in lumea ta, dar aici nu e forumul Jetix si nu discutam despre familia Tofu sau RBD. Iti recomand sa o iei mai usor altfel e posibil ca pe 27 de ziua ta sa primesti cadou un warn.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
14 ani...?
![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cred ca se referea la nivelul de dezvoltare a partii superioare....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Haide-ti nu radeti de mine ca asa "serios" si sigur pe el a fost in postul sau... ca eu am muscat-o
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Spaga la moderatori...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
super_robitza |
![]()
|
cat? fara numar?
|
--------------------
Reanult
Megane
and a little turtle |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu chiar nu ai ce face? Ai primit raspuns,gata!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:14 |