Nevoie de ajutor pt o lucrare de seminar, tema:o emisiune auto
![]() ![]() ![]() |
Nevoie de ajutor pt o lucrare de seminar, tema:o emisiune auto
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu, eu, eu....
M-as inscrie pe o lista de vineri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma...de cand a parasit-o Dimos ma uit mai des..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult. Si mie imi convine mai mult vineri, la ora care sa convina tuturor.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
As fi venit cu draga inima dar habar n-am de ProMotor-ul asta.
Nu puteai si tu sa ne anunti mai din timp? ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
Din acest motiv vroiam sa fac cercetarea duminica. Asa avea lumea timp sa se uite sambata la emisiune. In functie de cum au oamenii timp, as putea face totusi cercetarea duminica (sau luni sau marti seara).
Eu trebuie sa predau lucrarea joi, 13.01.2004. Imi trebuie macar o zi sa analizez discutiile si sa scriu lucrarea finala. Partea teoretica, metodologia si tema de cercetare este deja gata. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca ne uitam la ea simbata e suficient ?
Asta-i aia cu Rozana Ciuhulescu ? Ca atunci ma uit cu mai mult spor ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
e emisiunea prezentata de roxana ciuhulescu. Ma intereseaza cei ce se uita in general la emisiuni auto, si altele in afara de pro Motor, dar care sa cunoasca si formatul actual al Pro-Motor.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:38 |