sandero emisiune U.K., .....blah...blah..
![]() ![]() ![]() ![]() |
sandero emisiune U.K., .....blah...blah..
SebyAvrig |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce amuzant ca a II-a pronuntie a "Dacia" chiar era cea corecta... De ce ii pune sa zica "Dacha" ?...
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Aha.Am vazut ca sandel are si SRP.Adica baloanele au legatura su centurile?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Ceea ce este cel mai interesant si imbucurator e ca britanicii, se pare, ne accepta marca noastra autohtona cu mult mai mult entuziasm decat altele. Tin minte o emisiune din Top Gear, cand, din vreo 10-15 automobile (producatori diversi, masini de lux etc) au fost selectate doar vreo 2 cu potential pe piata engleza - Logan se regasea intre cele 2.
Eu propun sa facem schimburi: noi le dam Logan-uri si Sandero-uri si ei ne dau Aston Martin-uri si Rolls Royce-uri ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Parerea mea e ca asta se datoreaza modului lor de a privi masina. Majoritatea au, sau vor sa aiba o masina simpla, ieftina, eficienta, fiabila, la care sa plateasca taxe mici (pe ei ii cam omoara) cu care sa isi "faca treaba" - mers la munca, dus\ luat copii la\de la scoala etc si o alta "de week-end", adica o masina care sa le placa cu care sa se simta bine etc.
Englezii sunt foarte pragmatici si foarte zgarciti, si Loganul exact in scopurile astea. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ei zic aici ca se asteapta doar la 3 stelute de siguranta. Si cum doar ultimele 2 modele din gama vor avea centuri pirotehnice, depinde ce model va fi testat. Poate va lua ceva in plus de la prinderea ISOFix a scaunelor pt copii.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sunt 3 stelute la entry level... Deci in echipare de top va lua mai mult... deci, cum ai spus si tu, depinde de varianta testata.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
... si parerea Top Gear:
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
8 secunde in prime-time-ul britanic pentru o masina din Europa de Est care nici macar n-a fost lansata la ei. Eu zic ca e bine
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"De ce ii pune sa zica "Dacha" ?."
Pentru ca fiecare pronunta numele dupa limba lor. De asta spun "Mãrseidis" la Mercedes, "Uolsueagãn" la Volkswagen, etc... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Oare turcii cum pronunta "Dacia" ... ?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Folksueagăn, A l e x
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:08 |