Schimbare punte spate, Derapaj in sant
![]() ![]() ![]() |
Schimbare punte spate, Derapaj in sant
Mr_Devil83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|||
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut, mai sigur este sa inlocuiesti puntea cu totul, gasesti la dezmembrari, si dupa ce o faci monteaza neaparat repartitorul... si multumestei lui d-zeu ca ai scapat ieftin si nu te-ai lovit....
Ce vrei tu sa faci sa o indrepti si sa o sudezi nu prezinta siguranta si tot ce e posibil sa "ari" din nou prin sant:( |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Am indus in eroare umpic, repartitor am, limitatorul nu il am si nici nu vad unde l-as putea monta, vine conducta de la pompa de frana in repartitor si de acolo pleaca 2 conducte la roti.
tot pe optiunea cu inlocuitul complet merg si eu, am vorbit cu un prieten care duce o dacie la remat a o aduc la mine si sa schimb puntile intre ele. O punte spate noua nu gasesc in magazin de treaba si acceptabila ca pret nu? |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
scuze ca ma bag...nu vreau sa deschid alt topic: cand trag frana de mana (maiales cand masina e inca in miscare) aud din spate un poc...chiar simt parca o mica lovitura in masina...de unde poate proveni? care bucsa imi e varza? multumesc anticipat!
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
pot fi toate varza... poate fi doar una... schimbale pe toate... posibil si telescopu... dau arc rupt...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
eu zic ca nu are rost sa o iei noua din magazin, ata sa fii foarte atent cu cea second hand sa fie buna.
Tija la repartitor nu pot sa te ajut ca nu mai retin cum e la berlina.....parca de la jumate vine din bratul ala |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La schimbarea puntii originale cu tamburi mici cu una cu tamburi mari, ajung conductele la noua pozitie a cilindrilor?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sunt rigide conductele, la tamburi mari vin mai sus. Nu vreau sa vina aiurea.
Esti sigur? This post has been edited by Muttley: 11 Jan 2010, 10:44 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu sunt chiar asa rigine conductele, cat trebuie o misti putin fara probleme..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sunt de cupru sau de otel?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
florin1310 |
![]()
|
![]() maserati lover Group: Members Posts: 214 Joined: 1 August 09 From: Bucuresti ![]() |
sunt de cupru
|
--------------------
Dacia 1310
Renault Megane
1996 / 2008
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Parca erai desteptul sulii , pe alte topicuri(as vrea sa ma-nsel, sa-mi cer iertare). Acum nu sti daca se poate muta o conducta, cu 10 mm mai hacana? Si-n dinti daca ai strange de niplu, l-ai lungi cativa milimetrii, d-apai sa modelezi putin acea conducta, care are destula curba , sau chiar poti s-o treci deasupra puntii, si tot faci ceva.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:48 |