priza alimentare gpl
![]() ![]() ![]() |
priza alimentare gpl
seb |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
Attached thumbnail(s) marini1.jpg ( Size: 46.87k ) Number of downloads: 293 |
||
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|||
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu, butelia are supapa la admisie si ar trebui sa se inchida singura atunci cand se schimba priza; recomandat este a se lucra cu butelia goala
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
nu e nevoie sa ai butelia goala, vazi ca la butelie de unde pleaca tevile cu gaz, sub capacul ala de plastic pe care il desfaci ai un robinet sub forma de surub sau piulita pe care trebuie sa-l strangi.asta e tot.
|
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
de ce vrei sa o schimbi??scapa gaz pe la bila???daca da las-o asa ca isi revine data viitoare cand bagi gaz
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se scoate intai gazul pe la supapa de alimentare! are supapa de siguranta! se goleste conducta dintre butelie si priza si se trece la treaba:) apasa pe bila aia sa vezi cat iese
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Va garantez ca pe traseul de gaz aint 2 supape una pe priza de alimentare si una pe butelie (de unde stiu? , am facut un pariu cu cineva si am apasat pe bila de la alimentare si nu a iesit tot gazul din butelie) o poti desface linistit o sa iasa gazul de pe teava dintre butelie si supapa , daca nu ai incredere pe butelie sint 2 robineti ca niste discuri inchidele pe amindoua , dar la desfacerea supapei va iesi gazul de pe acea teava
This post has been edited by bygy007: 25 Jun 2008, 00:07 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
seb |
![]()
|
am rezolvat problema,se inchid robinetele(robinetul),dupa care se desface foarte simplu,la mine surubul din interiorul prizei,lasa doar gazul de pe conducta dintre butelie si priza.
va multumesc! |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
1310 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 20 February 08 From: Oradea ![]() |
am o intrebare: toate piesele din poza le-ai luat ca set? se poate cumpara doar capacul care acopera priza?
mersi |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
seb |
![]()
|
se poate lua separat,la Oradea(gasequip) am dat 25 pe bucata,da acuma am luat 2 (rezerva).
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
1310 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 20 February 08 From: Oradea ![]() |
Mersi Seb,
dar unde e gasequip? ca eu am luat masina cu gpl instalat? intreb si ca si baranga: 25 de lei noi setul? |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
seb |
![]()
|
doar plasticu negru,stiu, mi se pare mult,dar nu am avut ce face.
8 Jul 2008, 10:44: bucatile alea trei din poza. 8 Jul 2008, 15:30: gasequip,pe strada de la maternitate in capat, mergi pe drumul neasfaltat cam 100m. This post has been edited by seb: 8 Jul 2008, 13:30 |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
1310 |
![]()
|
mersi de sfat seb;
intradevar pare scump pt buc. alea de plastic.. |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:53 |