acumulare gaz in rezervor, ...
![]() ![]() ![]() |
acumulare gaz in rezervor, ...
iubitordedacie |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi da-i o gaura in el, dar in asa fel sa nu curga apa prin ea cand ploua...
nu stiu, al berline, nu au conducta de aerisire ca sa nu faca presiune? la brek e legata de cea cu busonul, pe unde bagi... |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
capacul stiu ca avea o supapa pt aerisire.....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
da, toata lumea vorbeste de supapa aia, dar nimeni nu stie unde e. cu ochiul liber nu se vede nici o gaurica in el, pe nici o parte. sa mai dau inca niste zeci de ron ca sa faca la fel, nu ma indur. cred ca tot burghiul e solutia pana la urma...
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce dacie ai? e pe injectie cumva ? ca daca da, atunci pe capacul original scrie "sans ventil"
![]() ![]() eu la a mea n-am gaurit busonul, ci a facut o taietura pe raza pe garnitura de la buson. Taietura am facut-o astfel incat atunci cand e montat busonul, sa fie in jos, sa nu intre apa. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
e pe carburatie... cred ca o schema ar fi utila, ca "o taietura pe raza pe garnitura de la buson" nu pot sa imi imaginez.
merci |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(iubitordedacie @ 24 Jun 2008, 12:23) e pe carburatie... cred ca o schema ar fi utila, ca "o taietura pe raza pe garnitura de la buson" nu pot sa imi imaginez. merci Cei asa greu ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
am scos garnitura aceea cu totul si nu e nici o tragedie. cu ea, cand scoteam busonul facea precum sifonul. busoanele de acum din magazin nu au nici o supapa. oricum nu tin decat cateva luni, asa ca nu merita efortul de a-l gauri.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iubitordedacie @ 24 Jun 2008, 13:23) e pe carburatie... cred ca o schema ar fi utila, ca "o taietura pe raza pe garnitura de la buson" nu pot sa imi imaginez. merci garnitura_buson.jpg ( Size: 12.57k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
m-am prins
![]() cred ca ideea cu taiatul e mai buna, pentru ca daca il scoti de tot o sa joace busonul in lacash. |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
mai Ov esti genial... am taiat cauciucul ala un pic (2 minute a durat) si acum nu mai am nici o problema.
merci inca o data! ![]() |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Florin_d_1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 January 07 ![]() |
Eu daca am Dacia 1300 ce probleme pot sa apara? Rezervorul il tin mai mereu (aproape) plin...
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
daca nu pufneste ca fanta cand il deschizi, nu are nimic.
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
Florin_d_1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 January 07 ![]() |
Nu mi s-a intamplat pana acum sa-mi ia cineva benzina, si Doamne da-i sa nici sa nu mi se intample...
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:08 |