Ce-s mai multi in Romania? Soferi sau fumatori?, Fara o descriere anume :)
![]() ![]() ![]() |
Ce-s mai multi in Romania? Soferi sau fumatori?, Fara o descriere anume :)
vulpe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1990 MLS
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...de distractie..in RO trebuie ca sunt mai multi fumatori decat soferi, oricum...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mai pune o optiune : amandoua !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
mda, scoru' e clar
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
vulpe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1990 MLS
|
|
vulpe |
![]()
|
daca as gasi de unde...
|
--------------------
Dacia
1310
1990 MLS
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La modul cum e realizat chestionarul e cam derutant. Oricum am votat pentru nefumator - in cazul de fata "sofer"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Pai am multi ani vechime in ambele functii.
![]() Cum votez ? Ca numai fumator nu e corect. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Sofer
![]() ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu fumez dar nu la volan. In cazul asta, eu cu cine votez, monsher ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Nu fumez , da' sofez...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt fumator si sofer, dar in sondaj zicea sa votez la fumator. Fumez si la volan (daca sunt cu break-ul, ca ala are caitnaje din vinil si nu intra fumul in ele). Dar chestionarul e gresit. De cand si pana unde cele doua optiun se exclud reciproc. Eu, din cate imi aduc aminte de la cursurile de statistica, stiu ca intr-un chestionar raspunsurile trebuie sa fie din aceeasi arie. Asa intreb si eu: ce preferati: hamburgerul sau ochii verzi? Daca nu esti Alinuta, eu nu vad unde e legatura ?!?!?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
NFS |
![]()
|
![]() Membru încăpător Group: Members Posts: 52 Joined: 1 October 03 From: B u c u r e s t i ![]() |
Si io fumez la volan... da' numa' cind stau la fereastra!
![]() |
--------------------
Hyundai Getz 2007 /
Volvo XC90 D5
2010
- B xx NFS Nu ne plecam sub nici o forma pentru ca avem si noi mandria noastra. Daca vrea sa-i pupam in kur, sa se urce pe scaun! (CATAVENCU)
|
|
Mika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 December 04 ![]() |
NU fumez ![]() |
--------------------
Dacia - Matiz
1410 E/AC FITI DESTEPTI!
|
|
vulpe |
![]() ![]()
|
QUOTE(bogdan_o @ 5 Jan 2005, 20:55) Eu sunt fumator si sofer, dar in sondaj zicea sa votez la fumator. Fumez si la volan (daca sunt cu break-ul, ca ala are caitnaje din vinil si nu intra fumul in ele). Dar chestionarul e gresit. De cand si pana unde cele doua optiun se exclud reciproc. Eu, din cate imi aduc aminte de la cursurile de statistica, stiu ca intr-un chestionar raspunsurile trebuie sa fie din aceeasi arie. Asa intreb si eu: ce preferati: hamburgerul sau ochii verzi? Daca nu esti Alinuta, eu nu vad unde e legatura ?!?!? Pur si simplu am vrut sa vad cati sunt mai multi soferii sau fumatorii (in fine din rezultat se intelege cel mai bine cati soferi nefumatori sunt) . Cum toti de aici sunt soferi, ar fi fost mai corect, fumatori sau nefumatori (am vaz ca topicu' asta exista deja, asa ca nu stiu de ce inca nu a fost sters threadu' meu ... ). Ok, mea culpa, nu e o formulare corecta. Anything else ? |
--------------------
Dacia
1310
1990 MLS
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca nu sunt sici sofer, nici fumator.
"Eu cu cine votez?"-Cetateanul turmentat-I.L.Caragiale(O scrisoare pierduta) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Am deja mai mult de un an de cand nu mai fumez
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu zic ca acest pool nu este facut cum trebuie....eu cum votez daca sunt si sofer si fumator? Sau cum devine treaba, cine este fumator nu este sofer si viceversa?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Pei foarte simplu daca suntem si fumatori si soferi am putea sa votam ambele dar in statistica finala cele doua voturi se anuleaza reciproc asa ca mai bine nu votam
![]() Personal nu sunt fumator dar incerc sa fiu sofer This post has been edited by thunder: 3 Feb 2005, 09:36 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fumator, dar in masina nu mai fumez deloc, si nici acasa, la servici imi este suficient la o cafea, nasol cu cafeaua la discretie ca am devenit dependent de cafea si tigari, ale dracu nu am ambitie sa termin cu ele o data.
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
In primul rind ca topicul n-are nici o logica si daca initiatorul vroia sa afle ce-s mai multi, soferi sau fumatori, ii raspundeam direct : fumatori.
Eu sunt fumator inrait, cam 2 pachete de Boro Lights/zi, fumez oriunde-mi vine, masina, casa,balcon, lift, casa prietenilor, strada, servici, restaurante, taxiuri, nu metrou, dar cu asta nu merg mai mult de 15 min, si nu fumez in locuri unde se afla fii-mea. Si tot din cauza lu fii-mea am renuntat sa fumez dimineata pe buda. ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu unu sunt si sofer si fumator deci era mai interesant chestionarul daca avea si aceasta varianta
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Yo cred ca fumatori... la cati "draci" de gimnaziu si de liceu vezi ca fumeaza.
Nu mai punem persoanele in varsta... REZULTA FUMATORI!!! |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Fumatiri in mod sigur, mai multi conducatori auto decit soferi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
sofer, nu suport fumu de tigara si nu cred ca ma voi apuca vreodata plus de asta nu fumeaza nimeni din familiei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Deci sunt sofer ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
defapt daca esti si una si alte trebuia optiunea "Bautor"
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
si daca sunt si sofer si fumator si bautor?
![]() hai sa nu ma kk pe mine...bautor ocazional ![]() This post has been edited by SSilent: 10 May 2008, 20:36 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:05 |