Pistonasul, merge doar intr-un sens !
![]() ![]() ![]() |
Pistonasul, merge doar intr-un sens !
Adrian_Boy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
in general se schimba cu totul cilindrul cu ambele pistonase... acum daca te bazezi pe garniturile care le gasesti in magazin poti sa scoti pistonasele sa le cureti cu un smirghel fin si sa pui garnituri noi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DaciaPower |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 23 May 08 From: Craiova ![]() |
Din cate stiu eu pistonasele nu se curata cu smirghel, se curata pe o bucata de lemn de brad (sper sa nu gresesc).
Eu zic sa nu te bazezi pe garniturile de le gasesti in magazine pt ca eu am patit-o, dupa o saptamana imi pierdea lichid. Mai bine schimba cilinidrii cu totul, indicat ar fii sa iei de uzina... sunt un pic mai scumpi dar merita. ![]() |
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Am schimbat pe partea cealalta si am pus de ceva mai scump, i-mi scapa numele.
Treaba asta se lasa si cu schimbarea conductei pentru ca sunt prea vechi si se rotunjeste filetul ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia cilindri noi de frana de uzina+saboti noi
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:57 |