Sfat la o mica problema
![]() ![]() ![]() |
Sfat la o mica problema
NT06CMX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 logan Laureat
|
|||
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
rotile sunt ok? cauciucurile? poate n-ar fi rau sa incepi de aici sa verifici.
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
echilibreaza rotile si vezi daca ai o jeanta dusa.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
NT06CMX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 June 08 ![]() |
Daca ma duc la revizia de 30000km nu le pot cere lor sa faca asta ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 logan Laureat
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Se poate rezolva la prima vulcanizare care iti iese in cale. Iesi mai ieftin. Nu as mai sta 2000 km cu problema asta.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
QUOTE(NT06CMX @ 26 Jun 2008, 10:13) Salutari la toti posesorii de masini nationale, Am un Logan Laureat 1.6MPI din 2006 cu 28000km parcursi si am observat recent (un drum spre Cluj) ca la viteze mari (130-140km/h), masina tremura (dardaie)si as vrea sa imi spuneti cam ce ar putea fi. Va multumesc Exista doua posibilitati: 1. Ai pierdut vreun plumb de la roata, 2. Ai mers cu masina prin namol iar jantele au namol pe ele. Vorbesc din proprie experienta (imi place pescuitul iar unde-s balti e si namol). |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
Ruxi |
![]()
|
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
Eu am patit exact la fel de la cauciucurile Montana care nu erau uzate egal... ba mai mult ba mai putin...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
gorjeanul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
Laureatul nu are ABS - la o frana cu blocare de roti, cauciucul se toceste in zona de contact cu solul - rezulta un profil de rulare 95% circular + 5% linear.
In cazuri de-astea nu ai ce sa faci - schimbi anvelopele. |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sau poti sa faci burn-out si se vor reveni la forma initiala ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gorjeanul @ 1 Jul 2008, 16:52) Laureatul nu are ABS - la o frana cu blocare de roti, cauciucul se toceste in zona de contact cu solul - rezulta un profil de rulare 95% circular + 5% linear. Corect! Si ale mele sunt praf din cauza asta, in 45k, "am reusit" sa blochez rotile de 2 ori, a 2-a oara cel putin a fost de belea, mi-a sarit un caine in fata la nici 10m, aveam masini stanga - dreapta, deci tot ca am putut face a fost sa infig puternic frana in asfalt. Masina s-a oprit la o palma de el, cainele a ramas fix in mijlocu' drumului si se uita la mine cu ochii lui tristi si goi ![]() Rezultatul: bucati din profil facute praf, uzate ecesiv...am facut si mama echilibrarilor, nici o sansa trebuie sa schimb gumele. Traiasca kormoranele de kkt! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Asa face si a mea! Echlibrat roti + gemotrie si tot face! Alte gume si scapi!
This post has been edited by Cr3ativ3: 1 Jul 2008, 22:27 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ok.. se pare ca problema nu e ceva specific loganului... se muta la diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Echilibrare roti...punct (daca nu ai janta(e) indoite)
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. Rezolvare toate jocurile de la directie (bucsi, pivoti, capete de bara, bielete)
2. reglare geometrie (computerizat) 3. echilibrare jante (plumbi - vulcanizare mai rasarita) 4. Daca nu s-a obtinut rezultatul dorit - schimbare cauciucuri cu altele mai bune (atentie ca poate sa faca si din cauza cauciucurilor spate, nu numai a celor de pe fata). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:47 |