se opreste motorul
![]() ![]() ![]() |
se opreste motorul
mad88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
95
|
|||
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
vezi furtunul care vine de la T-ul carburator la galerie sub carburator(carpat,iesit),daca ai varianta cu diuza in furtun(daca mai este acolo).
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
verifica toate filtrele de benyina pe care le ai. pe furtun, de la pompa, din carburator, tot, si sufla in turul de la benzina. sigur 100% e ceva infundat, la fel am patit si eu si era filtru de pe furtun infundat.
|
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cand se opreste verifica nivelul benzinei in carburator. Daca este cu 2-3mm peste jicloare, ai jicloare/canalizatii infundate. Altfel problema este pe conducte, pompa, filtre sau freaca plutitorul in peretele cnc si se intepeneste inchis.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
verifica jiclorul de ralanti sa nu fie infundat
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Florin_d_1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 January 07 ![]() |
Tot asa mi se intampla si mie, si pe rand platinile, capacul de delcou, si chiar condensatorul au fost schimbate.Acuma merge bine.
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
mad88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 June 08 ![]() |
am sa schimb acel "T" de la carburator si restul furtunelor.... si platina + condensator+ capac... si sa vad daca merge... ( nu ar fi pompa de benzina stricata ? din momentul in care se opreste eu dau la pompa manual, se simte ca nu mai are benzina in ea... si in timp ce "dau la pompa" se simte cum se amorseaza... )
|
--------------------
Dacia
break
95
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
nu e problema de aprindere aici. alimentarea. e posibil....schimba membrana pompei sa fi sigur, si curata toate filtrele.
fa si o presiune la carburator |
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
Florin_d_1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 January 07 ![]() |
Pai platina trebuia sa o schimbi doar daca era puscata, macar atat am si eu habar
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:23 |