ARE CINEVA SHEMA DE LA ALARMA GUARD CEA DIN 2004?, VA ROG FRUMOS E FOARTE IMPORTANT !!!
![]() ![]() ![]() |
ARE CINEVA SHEMA DE LA ALARMA GUARD CEA DIN 2004?, VA ROG FRUMOS E FOARTE IMPORTANT !!!
LAURENTIU62000 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 January 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) solenza.jpg ( Size: 139.99k ) Number of downloads: 147 |
||
--------------------
DACIA
SOLENZA Scala
- B33KYS
|
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru inceput nu mai scrie cu MAJUSCULE ca e obositor.
Schema interna a alarmei nu cred ca o vei gasi iar schema de montaj (cum se cableaza alarma) incearca sa o obtii de la un magazin care comercializeaza alarma asta. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum a spus si cristim aceste informatii le gasesti la magazinul care comercialieaza alarma sau pe site pe net la producatorul alarmei.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
LAURENTIU62000 |
![]() ![]()
|
QUOTE(cristim @ 5 Jan 2005, 15:41) Pentru inceput nu mai scrie cu MAJUSCULE ca e obositor. Schema interna a alarmei nu cred ca o vei gasi iar schema de montaj (cum se cableaza alarma) incearca sa o obtii de la un magazin care comercializeaza alarma asta. multumesc deja am rezolvat problema ,gasindu-i pe cei care mi-au vandut alarma dupa multe cautari ,caci sau tot mutat cu sediu |
--------------------
DACIA
SOLENZA Scala
- B33KYS
|
|
LAURENTIU62000 |
![]()
|
Fiind primul post esti iertat insa daca se repeta sa scrii cu majuscule ( intelegem ca vrei sa tipi la noi si nu ne place si nu toleram acest lucru). Atentie pe viitor. Poza atasata ce sens are? [/color] [/quote] In legatura cu poza ?Imi place mie mult si tare as vrea sa imi pot face masina asa ca asta,adevarul e ca super chiar daca e pe calculator ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA Scala
- B33KYS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:19 |