help!
![]() ![]() ![]() |
help!
cor5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
studiaza contractul pe care l-ai semnat, poate te luminezi...
daca nu scrie, te duci cu scandalul. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
cor5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
--------------------
dacia 1310
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cor5 @ 4 Jan 2005, 21:00) .Azi mi-a venit LGN si nu am putut ajunge la un consens cu cel de la BRD pentru ca el imi calculeaza restul de pana la 25%la cursul caselor de schimb, iar el imi da creditul la cursul BNR care e mai mare.E legal ce face? Nu e deloc clar ceea ce scrii tu... apoi din ceea ce scrii, cum adica la cursul caselor de schimb?? BRD lucreaza cu cursul BNR din ziua respectiva, la cursul casei de schimb poti plati tu daca faci credit in EURO si nu ai € cash la tine - adica trebuie sa-i cumperi de la o casa de schimb, indiferent care!; eu am facut credit BRD si nu am avut nici o problma cu ei... Fi mai explicit si poate te ajut cu ceva |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
BRD îți dă creditul numai la cursul BNR. Tu poți, în schimb, să cumperi euro sau dolari de la orice casă de schimb vrei tu, inclusiv de la casa lor de schimb, la orice curs.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca' vrut sa zica (,) ca BRD ii da avansul la rata casei de schimb a bancii iar restul pina la 100% (creditul) la rata BNR
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:06 |