nelamurire, probleme PC
![]() ![]() ![]() |
nelamurire, probleme PC
Mihay_88 |
![]()
|
||
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
AMD, asa-i?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
intel
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu daca se aplica si la Intel, dar poti sa verifici coolerul de la procesor sa nu fie imbacsit cu praf, pateam la fel, au o functie care face PC-ul sa intre in standby la atingerea unei anumite temperaturi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si placa video. La mine un ibm laptop face asa din cand in cand (bine, nu se blocheaza), cand se scarpina la nu stiu ce drivere de placa video
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
e vorba de calculatorul prieteni mele.l-am curata cu aspiratorul.am demontat fiecare piesa ( placa video placa sunet rrami cooler porcesor)
si tot degeaba...acum 2 saptamani i s-a terminat garantia la el.cumparat in 2006 a costat vreo 45 mil deci iti dai seama ca nu e vreo chifla de PC am vorbit la sediu de unde a fost cumparat , si au zis sa-l duc in service si in 14 zile imi da raspunsul.niste "jepcari" tinand cont ca atunci cand era in garantie nu dura mai mult de 3-4 zile... 30 Jun 2008, 15:24: mai era o chestie..dupa ce se innegreste imaginea , daca nu se blocheaza da o eroare ceva legat de VPU RECOVER.sau ceva in genu idei? This post has been edited by Mihay_88: 30 Jun 2008, 15:24 |
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Incearca si cu alta placa video, reseteaza setarile de la driverul video sau reinstaleaza driverele.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
verifica temperaturile cu everest
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sau cel mai simplu cumpara altul.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
lasa capacu desfacut la pc si verifica toate coolerele (placa video,procesor si sursa) aceeasi problema am intampinato si eu si tot la fel la-m curatat de praf si degeaba pana la urma am schimbat coolerul la placa video si sursa si a mers.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
..sau daca tot ai miscat componentele pe acolo, verifica din nou ca RAM-urile sa-ti fie bine infipte, la fel placa video. Si zi-ne si daca a fost OC-at pana acum!? Iar, ceea ce e mai important: ai desfacut coolerul de pe procesor si apoi l-ai remontat?
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Mihay_88 |
![]()
|
nu a fost over-clocat ( nuj dc am scris bine
![]() ![]() |
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
A inceput sa faca de cand a dat caldura?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
Esti sigur ca nu ai placa video ATI-AMD?
![]() Nu cumva iti apare asta pe ecran? ati_vpurecover_errormessage.gif ![]() This post has been edited by koldun: 30 Jun 2008, 18:58 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
eu intelesesem gresit intrebarea lui argon..credeam ca m-a intrebat de procesor..dar da este vorba de o placa video ati radeon eax 600 .si cam da..de cand a inceput caldura se manifesta asa.ideea e ca eroarea aia cu vpu recover nu e chiar asa..zice ceva " VPU Recover a revenit dupa o eroare severa..please tel ati si da chestie daia cu send si don't send...azi i-am spus prieteni sa lasa pc cu unu din capace deshis.ca poate nu se raceste destul. lcu toate ca nu prea cred..
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
argon |
![]()
|
eu am rezolvat-o cu un cooler suplimentar la carcasa, d'ala subtire ce se prinde la o placa de extensie, in partea din spate-jos, doar ventilatorul de la sursa nu facea fata sa scoata aerul cald din unitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Totul cu bagare de seama, fara fortari. Daca l-ai miscat sau scos(la curatenie), eu as verifica contactul radiatorului cu procesorul.(intel). Daca nu l-ai scos nu umbla. Zici ceva de cooler, da nu inteleg, cu totul sau numai ventilatorul.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
argon |
![]()
|
pentru curatare se da jos ventilatorul de pe radiator, si cu grija, sa nu se miste, ca se pierde contactul, de asemenea, initial multe coolere au la contactul cu procesorul un fel de foita, care se usuca cu timpul, recomand schimbarea ei cu o picatura de gel termoconductor. Problema este ca am vazut la multe placi video radiatorul capsat de placa, si atunci nu prea ai ce face.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu aveam problema asta (VPU Recover destul de des) pe un ATI Radeon 9000, dupa ce i-am dat Fast Write pe off nu a mai facut...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
si ce inseamna fast write?
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
ma ajuta cineva cu acest fast write?
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
|
|
koldun |
![]()
|
Te ajuta, cum sa nu! Ia uite aici: ATI & Fast Write. E bine?
![]() This post has been edited by koldun: 5 Jul 2008, 00:55 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |