DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema grava si des intalnita, dauna total pe RCA

vladp
post 30 Jun 2008, 18:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Salutare. In disperare de cauza si criza de timp apelez si la voi, membrii acestui forum deoarece din cate am vazut, pana in acest moment, de la producerea accidentului persoanele abilitate sa-mi ofere ajutor sau sa-mi dea un sfat sunt total dezinteresate, Pe scurt va povestesc ce am patit. Am fost implicat intr-un accident destul de simplu la prima vedere. Soferul din fata mea a franat brusc, eu la fel, oprindu-ma la cativa zeci de cm de cel din fata iar cel din spatele meunu a mai apucat sa franeze, proiectandu-ma in cel din fata. Masina a fost facita acordeaon. Vinovatul are doar RCA la Unita si eu la fel. Constatarea in service 108 milioane lei vechi, inspectorul Unita a dat verdictul de dauna totala si imi platesc doar 33 milioane lei vechi + epava. Ce pot face in aceasta situatie, deoarece nu sunt de acord cu suma data de ei. Precizez ca am un Cielo din 1997 evaluat cam la 115 milioane pe "piata neagra" sa zicem. EC cai legale ma sfatuiti sa iau avand in vedere ca nu dispun nici de timp si nici de bani. Din cate vad eu, cu toate ca nu sunt vinovat ies cu foarte mult in dezavantaj. Va multumesc anticipat pentru orice sfat

--------------------
Renault Megane II 07.2005 1.5 Dci 60Kw K9K-D7-22
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 30 Jun 2008, 19:05
Post #2

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

1. Bine-ai venit pe forum !
2. Pentru a te scuti de alte "sanctiuni" si mustrari mai drastice trebuie sa-ti spun ca afirmatia ta "nu am timp si nici bani", asociata cu solicitarea de ajutor este ... cam asa ... nu stiu cum sa-ti spun ! Adica noi avem timp sa-ti dam sfaturi gratuite dar nu ai timp sa cauti ?!?
3. Deocamdata citeste aici despre normele CSA si apoi cere explicatii asiguratorului referitor la modul de evaluare si mai ales referitor la coeficientii folositi in calcul.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
gibonu
post 30 Jun 2008, 19:06
Post #3

Membru autentic

Nasoala problema, si este greu de spus cine si cat are dreptate.
Asta-i site-ul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA)
http://csa-isc.ro/index.php?option=com_con...id=12&Itemid=78
Da un telefon si vezi ce zic si ei. Eventual adreseaza-te lor in scris. In mod sigur o sa-ti raspunda.
Pe epava ti-a facut Unita vreo oferta, sau e problema ta cum o valorifici?
Bafta.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
Tudor
post 1 Jul 2008, 09:14
Post #4

Moderator

From: Bucuresti

Tocmai pentru ca problema e des intalnita, asa cum bine ai remarcat in titlu, s-a mai dezbatut de multe ori pe aici. Spor la folosirea functiei Cauta si nu mai deschide topicuri noi fara rost! Te asteptam in acest topic doar cu intrebari la care nu s-a raspuns deja pe forum.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 16:20
Forum Renault