Roata dreapta fatza se incalzeste
![]() ![]() ![]() |
Roata dreapta fatza se incalzeste
Makero |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 July 08 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 LI
2004
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
E posibil ca problema sa fie din pompa de frana daca este de tip dublu circuit.Cred ca trebuie schimbate garniturile din pompa.Asta in cazul in care etrierul functioneaza.Succes.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(pavel_daniel @ 2 Jul 2008, 18:48) E posibil ca problema sa fie din pompa de frana daca este de tip dublu circuit.Cred ca trebuie schimbate garniturile din pompa.Asta in cazul in care etrierul functioneaza.Succes. Daca ar de la pompa de frana cu dublu circuit ar trebui sa aiba probleme cu ambele roti ,cilindrul din corpul pompei actioneaza ambii etrieri nu unul singur , ma rog ,parerea mea ... ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
petrysorr2006 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
daca mergi prin oras si pui frane multe oricum o sa se incalzeasca. la drum lung cand nu pui prea multe frane nu se incalzeste decat f putin.ar trebui sa verifici si pompa de frana sa nu ai probleme(posibil sa nu refuleze suficient). oricum daca spuneai ca ai mers fier pe fier si ai uzura la disc trebuie placutele sa se roada dupa disc, asa ca o sa se incalzeasca putin si de acolo si nu o sa tina frana f bine.bafta
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Joc la rulmenti ai, vaselina suficeinta pe ei
![]() Etrier schimbat, bagat cu presa pistonasul ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE daca mergi prin oras si pui frane multe oricum o sa se incalzeasca Sunt de acord cu tine, dar in situatie de fata, omul nostru are roata blocata la plecarea de pe loc. Cand schimbi placutele, o perioada scurta franele sunt umpic ineficiente, asta pana cand se formeaza pe disc. In cazul tau cred ca ar fi ceva din rulment sau etrierul blocat. Chiar daca e nou, piesele din ziua de azi lasa mult de dorit. Eu am schimbat etrier cu totul si dupa 3 luni am mai schimbat odata pistonasul la etrierul respectiv. |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Am patit si eu dupa schimbarea placutelor de frana. Au trebuit pilite "urechile" alea ale lor ca d-aia ramaneau blocate.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
servus.Nu foarte demult dupa un drum de cca 45 min mers continuu oras....cu opriri nenumarate.....semafoare trafic greu bla bla...am ajuns in parcare.......si am pus mana din greseala pe roata din fata...care frigea dea dreptul.....si le-am luat pe toate la rand.....toate frigeau(foarte calde) .
Este vreo problema??Masina merge ok...nu imi face pb(inca) ast rasp |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e normal.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Salutare baieti!De ieri incoace mi se duce pedala de frana la fuuuund,nici daca dau pompe nu se intareste decat putin.(indiferent daca merge sau nu motoru).Frana tine da slab de tot.Lichid nu pierde pe niciunde,franele sunt aerisite cum trebuie(de 4 luni merg perfect),reglajul sabotilor e facut(adineaori am schimbat cablu franei de mana ca se intepenise).
Ramane pompa.....totusi ciudat ca de 4 luni si cam 4000 km n-a facut figuri niciodata! Astept o parere ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Garniturile de la frana sau repartitorul.
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Care garnituri de la frana mestere?Daca te referi la alea din pompa.....din aceeasi cauza am schimbat-o si pe cea veche(pompa),totusi la aia tinea frana tapan doar ca daca mentineam pedala apasata incet incet intra.Cat despre repartitor cred ca te referi la limitator
![]() Sau totusi? ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 4 Jul 2008, 16:24) Care garnituri de la frana mestere?Daca te referi la alea din pompa.....din aceeasi cauza am schimbat-o si pe cea veche(pompa),totusi la aia tinea frana tapan doar ca daca mentineam pedala apasata incet incet intra.Cat despre repartitor cred ca te referi la limitator ![]() Sau totusi? ![]() Schimba garniturile la pompa de frana. Am un vecini a venit seara cu masina .... frane bune.... si dimeneata cand sa plece la munca sa se opreasca in gard cu ea. Aeriseste pompa. Daca nu se intareste deloc is duse garniturile de la pompa. Ai grija cum le montezi. bafta |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am si eu o problema: in mers .... la viteza mica se aude un harait la rotile fata..... ca si cum freaca ceva.....si rotile se incing TARE..... placute de frana pe duca? sau altceva? se poate merge cu ea asa .... macar 20km .... ca am un durm .....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Cred ca ai problema cu pistonasele care nu se retrag in totalitate, din cauza uzurii garniturilor care etanseaza pe langa pistonas, sau garniturile de la pompa de frana
![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 15 Jul 2008, 07:52 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:33 |